059 072 001 turizem@az-sp.si

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
Prosimo potrdite, da se strinjate s tem, da vas v skladu z našimi Pogoji poslovanja in Varstvom podatkov kontaktiramo glede vašega povpraševanja.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Novoletni Rim

0
Cena
od695€
Cena
od695€
Ime in priimek*
E-mail naslov*
Vaše povpraševanje*
* Prosimo potrdite, da se strinjate s tem, da vas v skladu z našimi Pogoji poslovanja in Varstvom podatkov kontaktiramo glede vašega povpraševanja.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Shrani med priljubljene

Adding item to wishlist requires an account

20
4 dni, let
Datumi: 30.12.
Rim
Šifra: AZ49
Program

1. dan:Zagreb - Split - Rim

Zbor potnikov na letališču Franja Tuđmana in polet proti Rimu preko Splita. Po pristanku v Rimu transfer z avtobusom v mesto. Namestitev v hotelu v centru Rima. Zvečer predlagamo, da se z vodnikom odpravite z metrojem do barvitega Španskega trga z znamenitimi Španskimi stopnicami, priljubljenega zbirališča Rimljanov s številnimi restavracijami in tavernami. Prosti čas do skupnega povratka v hotel. Nočitev.

2. dan:Rim - SREČNO NOVO LETO!

Zajtrk. S turističnim vodičem si bomo ogledali Rim.: Piazza Venezia, kjer se nahaja Grob neznanega vojaka, spomenik kralju Viktorju Emanuelu II in veličastna beneška palača, Trajanova tržnica – Trajanov steber – Rimski forum, glavni trg iz časa Rimskega imperija, kjer so se sprejemale najpomembnejše odločitve za celotno cesarstvo. Po njegovih znamenitih stopnicah se povzpnemo na Kapitolski hrib s Kapitolskimi muzeji in kipom Marka Avrelija ter znamenitimi Michelangelovimi stopnicami, La Cordonata – Santa Maria in Aracoeli – Marcelovo gledališče. Sprehod do čudovite Fontane di Trevi, najbolj znane rimske fontane. Nadaljevanje do trga Piazza Navona – enega najlepših rimskih trgov z baročnimi palačami, cerkvijo svete Agneze in čudovitimi fontanami. Prosti čas za večerjo in lastne programe. Prihod s spremljevalcem in vrnitev v hotel z javnim prevozom. Priprave na najbolj noro noč v letu. Vabljeni na mestne trge ali v lastni organizaciji. Nočitev. 

3. dan:Rim

Zajtrk. Ogled mesta nadaljujemo s trga Piazza del Popolo – trga z mogočnim obeliskom, cerkvijo sv. Maria del Popolo, dve cerkvi dvojčici in vrata Porta Flaminia, za katerimi se razteza ulica Via Flaminia, najbolj znana pot proti severu starega Rima. Povzpeli se bomo na Pincio, razgledno točko nad Piazzo del Popolo, ki je del enega najlepših evropskih mestnih parkov Villa Borghese. Sprehod po eni izmed glavnih nakupovalnih ulic Corso Vittorio Emanuelle do Španskega trga, nato pa sprehod do Avguštinovega mavzoleja – Ara Pacis – Hrvaškega zavoda sv. Jeronima, trdnjava Sant’Angelo, nekdanji mavzolej rimskega cesarja Hadrijana, Ponte Sant’Angelo, ki vodi do Vatikana – države v okviru mesta Rima, najmanjše države, z največjo cerkvijo na svetu – baziliko sv. Petra. Ogled bazilike sv. Petra s spremljevalcem in prosti čas za vzpon na kupolo svetega Petra, od koder se ponuja čudovit razgled na Rim. Prosti čas za ogled Vatikanskih muzejev – enega največjih muzejskih kompleksov na svetu z znamenito Sikstinsko kapelo. Zvečer predlagamo odhod v Trastevere – znamenito rimsko četrt, znano po živahnem nočnem življenju, odličnih restavracijah, čudovitih srednjeveških ulicah, očarljivem predelu mesta, ki ga imajo turisti tako radi kot Rimljani. Povratek v hotel. Nočitev.

4.dan:Rim - Split - Zagreb

Zajtrk. Odjava iz hotela. Sprehod od Stazione Termini in ogled trga Piazza della Republica, Dioklecijanovih term, cerkve Santa Maria degli Angeli, Santa Maria Maggiore, San Pietro in Vincoli z Michelangelovim Mojzesom ter izlet do največjega koloseja na svetu – rimskega Koloseja. Prosti čas za morebitni ogled Kolizeja in rimskega foruma. Sestanek z vodnikom in prevoz na letališče. Polet proti Zagrebu s postankom v Splitu.
*Urnik ogledov vseh lokacij in objektov navedenih v programu ali izbirnih vsebinah se lahko spremeni po presoji vodnika in je odvisen od delovnega časa posameznih lokacij oziroma objektov, trenutne razpoložljivosti ponudnikov storitev na terenu in vremenskih razmer.

Cena:

 • 695 EUR.

Cena vključuje:

 • povratno letalsko karto na relaciji Zagreb – Rim – Zagreb,
 • letališke pristojbine in pristojbina za izdajo potniške vozovnice, ki se plača ob rezervaciji aranžmaja,
 • namestitev v hotelu San Marco Roma ali podobnem (center mesta) na bazi 3 x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi,
 • prevoz z avtobusom letališče – ​​hotel – letališče,
 • vsi ogledi po programu.

Doplačila:

 • turistična taksa v višini 4 – 6 EUR na odraslo osebo na noč (plačilo na licu mesta),
 • vstopnice za kraje in objekte, ki se obiskujejo, ki niso navedeni v ceni aranžmaja, fakultativni izleti,
 • napitnine voznikom, vodnikom, restavracijam, obroki niso vključeni v ceno,
 • zavarovanje odpovedi potovanja: 4,10% od vrednosti aranžmaja,
 • enoposteljno sobo: 157,94 EUR,
 • ostale vstopnine po želji.

Obvezna doplačila na kraju samem:

 • letališke pristojbine in pristojbina za izdajo potniške vozovnice, ki se plačajo ob rezervaciji aranžmaja: 157,94 EUR – znesek je spremenljiv do datuma izdaje letalskih kart,
 • 6 EUR za slušalke za odklop 2. in 3. dan.

Popust:

otrok do 12. leta na dodatnem ležišču – 40 EUR.

Slike

Proceed Booking