059 072 001 turizem@az-sp.si

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
Prosimo potrdite, da se strinjate s tem, da vas v skladu z našimi Pogoji poslovanja in Varstvom podatkov kontaktiramo glede vašega povpraševanja.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Žive jaslice v postojnski jami in Ljubljana

0
Cena
od58€
Cena
od58€
Ime in priimek*
E-mail naslov*
Vaše povpraševanje*
* Prosimo potrdite, da se strinjate s tem, da vas v skladu z našimi Pogoji poslovanja in Varstvom podatkov kontaktiramo glede vašega povpraševanja.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Shrani med priljubljene

Adding item to wishlist requires an account

31
1 dan, avtobus
Datumi: 26.12.2022
Slovenija
Šifra: AŽ4
Program

1. dan:

Odhod iz Maribora (pred TC City) ob 10.00. Pobiranje potnikov: ob 10.30 v Slov. Bistrici (pri Sparu ob avtocesti), ob 11.00 v Celju (dvorana Zlatorog) in ob cca. 12.00 v Ljubljani (Dolgi most). Vožnja proti Notranjski do POSTOJNE, kamor bo prihod v opoldanskih urah. ŽIVE JASLICE V POSTOJNSKI JAMI so doživetje brez primere. V okolju čudovitega kraškega podzemlja zaživijo svetopisemski prizori na čisto poseben način. Fantazijske kapniške oblike, domišljena igra luči, ubrana glasba in petje v izredno akustičnem okolju … Vse skupaj pričara skorajda nadresnično božično vzdušje. Vrnitev v LJUBLJANO. Avtobusni panoramski ogled slovenske prestolnice: Žale, Bežigrad, dvorana Stožice, Bavarski dvor, Tivoli, parlament, Mladika, drama, Cankarjev dom, parlament … Nadaljevanje peš v staro mestno jedro: Kongresni trg,  univerza, Prešernov trg in spomenik … Preko Tromostovja v »srednjeveško« Ljubljano do stolnice, Mestnega trga z rotovžem in Robovim vodnjakom … Čas za uživanje v prazničnemu vzdušju. Ljubljanski praznični sejem v starem mestnem jedru vsak december postane središče družabnega dogajanja v mestu. Možnost vzpona s tirno vzpenjačo na LJUBLJANSKI GRAD. Večerni povratek proti domu.

Cena:

66 EUR (iz Maribora, Sl. Bistrice in Celja)

58 EUR (iz Ljubljane)

Cena vključuje:

  • prevoz s turističnim avtobusom,
  • oglede po programu, cestnine,
  • vodenje in organizacijo.
  • Vključena vstopnina: za Žive jaslice v Postojnski jami.

Doplačila:

za vzpenjačo na ljubljanski grad (povratna vozovnica) = 4 EUR (otroci 3 EUR).

Popusti:

za otroka do 12 let 25% (z dvema odraslima osebama).

Opombe:

Ni stroška prijavnine! Program velja kot končno obvestilo.

POMEMBNO: cene veljajo pri udeležbi najmanj 35 potnikov na avtobusu. V primeru manjšega števila udeležencev znaša doplačilo za izvedbo 6 EUR/osebo (plačilo na prijavnem mestu ali vodniku na avtobusu na dan odhoda). V kolikor bo prijavljenih manj kot 25 oseb, si agencija pridržuje pravico izlet odpovedati v zakonskem roku. 

V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti.

  • Več o destinaciji si lahko pogledate tukaj!
  • Preglejte še več predbožičnih ponudb tukaj!

Proceed Booking