059 072 001 turizem@az-sp.si

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
Prosimo potrdite, da se strinjate s tem, da vas v skladu z našimi Pogoji poslovanja in Varstvom podatkov kontaktiramo glede vašega povpraševanja.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Vroči ritmi Andaluzije in sončna obala »Costa del Sol«

0
Cena
od1,240€
Cena
od1,240€
Ime in priimek*
E-mail naslov*
Vaše povpraševanje*
* Prosimo potrdite, da se strinjate s tem, da vas v skladu z našimi Pogoji poslovanja in Varstvom podatkov kontaktiramo glede vašega povpraševanja.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Shrani med priljubljene

Adding item to wishlist requires an account

23
11 dni, bus
Datumi: 11.5., 22.6., 21.9.
Španija, Francija
Šifra: AŽ21
Program

1. dan:Slovenija - Francija/Azurna obala

Po udobni avtobusni vožnji skozi Italijo se bomo v provansalski vasici Eze ustavili v parfumeriji Fragonard in s panoramsko vožnjo nadaljevali pot v naš prvi hotel. Nočitev.

2. dan:Barcelona

Po zajtrku vožnja proti Provansi in francoskem jugozahodu vse do Barcelone, kjer nas pred večerjo čaka panoramski ogled Gaudijeve mojstrovine Sagrada Familia, slikovitih pročelij, Montjuica in Španskega trga ter sprehod po živahni Rambli. Večerja in nočitev.

3. dan:Madrid

Po katalonskem zajtrku bomo pohiteli v Madrid. Čeprav je sodobna prestolnica, njegovo staro jedro s številnimi cerkvami in razkošnimi palačami še vedno očara – po želji bomo raziskali tudi bogati muzej Prado. Večerja in nočitev.

4. dan:Toledo - Cordoba

Španski zajtrk v znamenju paradižnika, nato pa vožnja do starega Toleda, mesta slikarja El Greca, s palačami, cerkvami in sinagogami, ki pričajo o bogati židovski kulturi. Popoldne bomo opravili še s Cordobo in njeno mošejo, ki sodi med največje v Evropi. Večerja in nočitev.

5. dan:Sevilla

Po temperamentnem zajtrku se bomo odpravili v vročo in slikovito Sevillo. Postregla nam bo z biseri arabske arhitekture in mestno katedralo, največjo gotsko cerkvijo na svetu, ter nas zaposlila za ves dan. Večerja in nočitev.

6. dan:Gibraltar - Torremolinos

Od zajtrka nas bo kar odneslo na izlet v Gibraltar. Pomahali bomo Afriki in pozdravili berberske opice makaki, ki čuvajo Tarikovo goro, ter nadaljevali pot v smeri Torremolinosa, turističnega kraja ob morju. Večerja in nočitev.

7. dan:Torremolinos - počitnikovanje

Po zajtrku bomo izkoristili dan za počitnikovanje. Sprehod, branje knjige, individualno raziskovanje … Večerja in nočitev.

8. dan:Malaga - Murcia

Po zajtrku skok do Malage, ki velja za drugo mesto Andaluzije in je tudi rojstni kraj slikarja Pabla Picassa. Sprehod in čas za osvežitev. Po osvežitvi nas bo pot vodila v smeri Murcije do kraja nastanitve. Vožnja do hotela, nastanitev. Večerja, nočitev.

9. dan:Valencia - Tarragona

Zapeljali se bomo v mesto trgovine, obrti in posebne keramike – Valencijo. Srečali se bomo z različnimi umetnostnimi slogi (gotika, neoklasicizem, barok, moderna). Občudovali bomo mogočno palačo La Lonja, se ustavili ob katedrali, šli mimo umetnostnih muzejev, mestnega stolpa, obiskali trg Redonda. Po ogledu in osvežitvi se bomo usmerili proti Tarragoni, kraju nastanitve. Nastanitev v hotelu. Večerja in nočitev.

10. dan:Figueras - Provansa

Dan, poln lepot, bomo začeli z vožnjo do Figuerasa. Postanek v mestecu, kjer bomo začutili utrip Salvadorja Dalija, nam bo omogočil obisk njegovega muzeja ali posedanje v sencah stoletnih dreves ob osvežilni pijači. Francija ni daleč, zato bomo hitro v priljubljeni Provansi. Vožnja do kraja nastanitve. Nastanitev v hotelu. Nočitev.

11. dan:po Italiji s postanki domov

Francoski zajtrk z maslenimi rogljički, nato pa po Italiji domov, kamor bomo prispeli proti večeru.

Cena:

 • velja glede na število prijavljenih oseb:
  1240 EUR na osebo (pri udeležbi 40 oseb),
  1290 EUR na osebo (pri udeležbi 30 oseb),
  1340 EUR na osebo (pri udeležbi 20 oseb).

Cena vključuje:

 • prevoz z udobnim turističnim avtobusom po programu,
 • namestitev v dvoposteljnih sobah hotelov***,
 • 8 x polpenzion in 2 x nočitev z zajtrkom,
 • oglede po programu (parfumerija Fragonard, Barcelona, Madrid, Toledo, Cordoba, Sevilla, Gibraltar, Malaga, Valencia, Figueras),
 • izlet v Gibraltar,
 • vodenje in organizacijo potovanja.

Doplačila:

za enoposteljno sobo 330 EUR,
vstopnine: niso vključene in se jih plačuje sproti ob ogledih (po želji),
obvezno doplačilo: turistična pristojbina 35 EUR.

Popust:

 • 10 % do 12 let v sobi z dvema odraslima,
 • 180 EUR na rezervacijo dveh oseb do 31.1.

Opombe:

 • najmanjše število potnikov: 24.

Odhodi 11.5., 22.6. in 21.9.

Vstopna mesta: Maribor, Celje, Ljubljana in Sežana.

Rezervacija sedežev v 2. vrsti: +10 € na osebo, v zadnji vrsti: – 10 € na osebo.

Slike

Proceed Booking