059 072 001 turizem@az-sp.si

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
Prosimo potrdite, da se strinjate s tem, da vas v skladu z našimi Pogoji poslovanja in Varstvom podatkov kontaktiramo glede vašega povpraševanja.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Vietnam in križarjenje po zalivu Halong na luksuzni ladji 2024

0
Cena
od2,100€
Cena
od2,100€
Ime in priimek*
E-mail naslov*
Vaše povpraševanje*
* Prosimo potrdite, da se strinjate s tem, da vas v skladu z našimi Pogoji poslovanja in Varstvom podatkov kontaktiramo glede vašega povpraševanja.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Shrani med priljubljene

Adding item to wishlist requires an account

14
10 dni, let
Datumi: 29.3.2024
Vietnam
Šifra: AŽ49
Program

1. dan:Zagreb - Doha

Odhod letala z letališča Franjo Tuđman Zagreb proti Dohi.

2. dan:Doha - Hanoj

Nadaljevanje poti in pristanek v Hanoju. Organiziran prevoz do hotela. Prijava v hotel od 14. ure naprej. Po tem boste uživali v znameniti predstavi Vodne lutke oz lutke na vodi. Predstava se izvaja v bazenu, lutkarji so skriti za paravan, lesene lutke pa se zdijo, kot da se premikajo nad vodo. V preteklosti so se kmetje ob poplavi riževih polj zabavali na ta način. Sledila bo večerja dobrodošlice v lokalni restavraciji. Nočitev v hotelu 5*.

3. dan:Hanoj - zaliv Halong - Tra Bau

Po zgodnjem zajtrku odhod na tridnevno luksuzno križarjenje z ladjo Era Cruise »biser Vietnama« – zaliv Halong. Zaliv je pod zaščito Unesca, sestavljen iz apnenčastih skal in 1.960 otokov različnih oblik in velikosti na površini 1.553 km2, leta 2011 pa je bil razglašen za eno izmed svetovnih čudes. Na ladji vas pričaka pijača dobrodošlice, nato pa sledi nastanitev v luksuznih kabinah, dolgih cca. 46m2 z zasebno teraso in jacuzzijem. Uživajte v pogledu na čudovito pokrajino. Sledi kosilo. Nadaljevanje plovbe proti zalivu Lan Ha. Prihod v predel Tra Bau. Odločite se lahko za plavanje ali vožnjo s kajakom v kristalno čisti vodi in čudoviti pokrajini. Sledi povratek na ladjo, kjer zvečer sledi prikaz priprave vietnamske kuhinje. Kuhar vas bo vodil skozi postopek priprave priljubljenih spomladanskih zavitkov. Večerja. Po večerji se sprostite ob eksotičnem koktajlu ali kozarcu okusnega vina.

4. dan:zaliv Halong - vas viet Hai - Lan Ha - Ba Trai Dao

Če ste zgodnji, začnite jutro z vadbo Thai Chija ali fotografiranjem. Zajtrk. Sledi vkrcanje na ladjo Era do vasice Viet Hai. Odpravili se boste na kolesarski izlet po vasi. Na poti uživajte v pokrajini in čudovitih riževih poljih. Počitnice v vasi z ogledom domačih hiš iz blata, slame in bambusa ter spoznavanje življenja in običajev tamkajšnjega prebivalstva. Kosilo v vasi ali na ladji. Čas za kopanje ali vožnjo s kajakom na čudoviti plaži Lan Ha-Ba Trai Dao. Vrnite se na ladjo, sprostite se in uživajte v čudovitem sončnem zahodu. Večerja na ladji. Preostanek večera preživite ob uživanju na čolnu, branju, ribolovu ali izmenjavi izkušenj z drugimi potniki.

5. dan:zaliv Halong - temna in svetla jama - Hanoj

Današnji dan začnite z vadbo Thai Chija. Lahek zajtrk. Sledi vožnja s čolnom do temne in svetle jame, morda najbolj zanimive jame v zalivu Halong. Vrnitev na ladjo in lahek zajtrk ter vrnitev v pristanišče Hai Phong izkrcanja. Sledi prevoz do Hanoja. Namestitev v hotelu in prosto popoldne. Nočitev.

6. dan:Hanoj - Ho Chi Minh

Po zajtrku bo sledil prevoz na letališče. Priprave na jutranji let v Ho Chi Minh. Po pristanku v največjem mestu Vietnama vožnja do hotela in prijava. Po namestitvi v hotelu predlagamo ogled mesta. Začeli bomo s predsedniško palačo, zgrajeno leta 1962. Pod palačo je bunker, kjer je med vojno bival predsednik, kjer so zemljevidi z vrisanimi bojnimi črtami in centri s celotno komunikacijsko opremo. Mestna hiša, glavna pošta, mestno gledališče. Kosilo (vključeno v turnejo Ho Chi Mingh and Foodie). Sledi izlet do znamenite tržnice Ben Thanh z lokalnimi spominki, svilo, čevlji. Po tržnici nadaljujte s sprehodom po ulicah, kjer boste poskusili lokalno hrano kot so ocvrto testo, tofu, palačinke iz riževega testa, polnjene zavitke. z raznimi vrstami mesa in zelenjave. Na koncu sprehodi, odhod na kavo, t.i jajčna kava, znana vietnamska pijača, ki se tradicionalno pripravlja iz rumenjakov, sladkorja, kondenziranega mleka in kave. Večerja. Povratek v hotel, nočitev.

7. dan:Ho Chi Minh - Delta Mekong

Zjutraj po zajtrku predlagamo odhod v delto Mekonga. Odpravili se bomo proti mestu My Tho, kjer bomo obiskali tempelj Vinh Trang z visokimi budističnimi kipi. Nato se bomo odpravili na vožnjo s čolnom, kjer se bomo peljali mimo domačih hiš in dvorišč, krajev, kjer izdelujejo kokosove bonbone, čebeljih farm. Imeli boste priložnost poskusiti sezonsko sadje in čaj ter uživati ​​v lokalni glasbi. Kot del izleta Delta Melkong je vključeno kosilo. Zgodnji večerni povratek v Ho Chi Minh. Nočitev v hotelu.

8. dan:Ho Chi Minh - Can Gio Mangrove

Zajtrk. Danes predlagamo obisk Can Gio Mangrove gozda. Vožnja do Monkey Islanda in ogled muzeja Can Gio, da spoznate zgodovino, floro in favno regije. Videli boste opice in več vrst drugih živali ter spremljali njihovo življenje v gozdu mangrov. Vožnja s kanujem skozi gozd mangrove do revolucionarne baze, ki je bila uporabljena med ameriško vojno. Po kosilu v Can Giu odhod do grobnice kitov, templja, kjer domačini častijo okostje kita. Tamkajšnji ribiči verjamejo, da jih kit varuje, medtem ko so na morju, in jim prinaša boljši ulov. V sklopu ogleda Can Gio Mangrove je vključeno kosilo, popoldan pa povratek v hotel. Nočitev.

9. - 10. dan:Ho Chi Minh - Cu Chi predori - Doha - Zagreb

Zajtrk. Odjava iz hotela (do transferja lahko kovčke odložite v skupni sobi hotela za shranjevanje prtljage). Današnji dan izkoristite za sprehod po mestu ali nakup spominkov, kot so svila, keramika, čaji, nakit, itd. Predlagamo, da se odpravite na ogled predora Cu Chi, destinacije, ki jo morate obiskati v južnem Vietnamu. Predori so bili znani med vietnamsko – ameriško vojno. Sistem predorov se razteza na 200 km in je sestavljen iz treh nivojev globine 8-12 m, ki dajejo vpogled v obdobje vietnamske zgodovine in materiale, ki so bili uporabljeni pri kopanju predora. V predorih so šole, bolnišnice, kuhinje in vojaške sobe. Vietnamska vlada je okoli 75 km predora ohranila kot spominski park. Vrnitev v Ho Chi Minh. Sledi let čez Doho proti Zagrebu.

Cena:

 • od 2100 EUR.

Cena vključuje:

 • letalski prevoz na relaciji Zagreb – Istanbul – Hanoi – Doha – Zagreb (Qatar Airways, ekonomski razred),
 • jutranji let lokalne letalske družbe Hanoi – Ho Chi Minh (ekonomski razred),
 • 5 x nočitev v hotelih 5* v dvoposteljni sobi na bazi nočitve z zajtrkom po programu,
 • prehrano po programu in fakultativni izlet (lokalna kuhinja),
 • 3 – dnevno/2 x nočitev križarjenje z luksuzno ladjo Era Cruise 5*, križarjenje vključuje: pijačo dobrodošlice, vstopnice vključene v oglede po programu med križarjenjem, namestitev v luksuznih dvoposteljnih kabinah s teraso, tušem in zasebnim jacuzzijem, angleško govoreči lokalni predstavnik, polni penzion na ladji (2 kosili, 2 večerji, 1 dopoldanski prigrizek, 2 bruncha), rože in sadje v kabini, tai chi, izlet v temno in svetlo jamo, vožnja s kajakom do plaže Ba Trai Dao, demonstracije kuhanja,
 • vse oglede po programu,
 • lokalnega vodnika v angleščini,
 • strokovno vodenje skozi celotno potovanje.

Cena ne vključuje:

 • vietnamskega vizuma: zahtevan, izpolnite spletni obrazec za ustvarjanje e-vizuma. Pridobite ga lahko sami (25 USD) ali prek agencije (35 EUR).

DOKUMENTI, POTREBNI ZA NAROČILO VIZUMA:

 • kopija potnega lista (format jpg ali jpeg), potni list mora biti veljaven še najmanj 6 mesecev po vstopu v državo,
 • fotografija kot v potnem listu (format jpg ali jpeg).

Doplačila:

 • napitnine lokalnim ponudnikom storitev: cca. 3 USD na osebo na dan,
 • enoposteljna soba: 490 EUR,
 • zavarovanje odpovedi potovanja: 4,10% od vrednosti aranžmaja.

FAKULTATIVNI IZLETI:

 • ogled mesta Ho Chi Minh in Foodie tour (vključeno kosilo, večerja, plačilo v agenciji): 71 EUR,
 • izlet v tunele Cu Chi: (plačilo na licu mesta): 40 EUR,
 • izlet po delti Mekonga (vključeno kosilo): 66 EUR,
 • izlet Can Gio Mangrove (vključeno kosilo): 80 EUR

*minimalno število prijavljenih na izlet: 10, obvezna prijava ob rezervaciji aranžmaja.

 

Slike

Proceed Booking