059 072 001 turizem@az-sp.si

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
Prosimo potrdite, da se strinjate s tem, da vas v skladu z našimi Pogoji poslovanja in Varstvom podatkov kontaktiramo glede vašega povpraševanja.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Tenerife: med delfini in orkami

0
Cena
od1,149€
Cena
od1,149€
Ime in priimek*
E-mail naslov*
Vaše povpraševanje*
* Prosimo potrdite, da se strinjate s tem, da vas v skladu z našimi Pogoji poslovanja in Varstvom podatkov kontaktiramo glede vašega povpraševanja.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Shrani med priljubljene

Adding item to wishlist requires an account

41
8 dni, let
Datumi: 10.12.
Španija, Tenerife
Šifra: AŽ1
Program

1. dan:Dunaj - Tenerife

Odhod avtobusa iz različnih vstopnih postaj v Sloveniji. Predvidoma ob 9.30 uri prihod na letališče na Dunaj. Direktni polet Dunaj – Tenerife predvidoma ob 12. uri. Prihod na letališče na Tenerifih predvidoma ob 16.15 uri (- 1 ura). Prevoz do hotela La Siesta 4*, namestitev v sobah. Hotel La Siesta 4* se nahaja na južnem delu otoka, ki slovi po lepih plažah, številnih lokalih in kotičkih za raziskovanje – na Playi de las Americas. Večerja. Nočitev.

2. dan:Tenerife - Spoznavanje

Zajtrk. Po zajtrku zbor in informativna ura, seznanitev z možnostmi za dodatne izlete. Možnost sprehoda s slovenskim vodičem po okolici – spoznavanje lokacije. Po sprehodu čas za samostojno raziskovanje mesta, nakupe, kopanje. Večerja v hotelu. Nočitev.

3. dan:Tenerife - Loro park

Zajtrk. Po zajtrku zbor odhod do Loro parka. Loro park je 13,5 hektarov velik ZOO na obrobju Puerta, ki omogoča ogled 4000 papig, od tega 350 različnih vrst in podvrst. Loro park gosti tudi največjo predstavo delfinov v bazenu, največjo zaprto razstavo pingvinov in najdaljši tunel morskih psov v Evropi. Prav tako je v parku doma 5 ork, gorile, morski levi, jaguarji, tigri, aligatorji, želve, morski konjički, več različnih morskih psov in druge živali. Po ogledu povratek v hotel La Siesta 4*. Večerja in nočitev.

4., 5. dan:Tenerife - Uživanje na Kanarskih otokih

Prosto za raziskovanje otoka, kopanje, koriščenje bazenov hotela, koriščenje polpenziona. Nastanitev je od najbližje plaže oddaljena 250 metrov, v okolici več plaž. V namestitvi La Siesta lahko uživate v vrtovih in na terasah. Plavate lahko v treh bazenih, otroci pa se lahko zabavajo v otroškem bazenu. Na voljo je tudi spa (proti doplačilu).

6. dan:Tenerife - Delfini in kiti

Zajtrk. Po zajtrku zbor in prevoz proti luki (Puerto Colon). V luki vkrcanje na katamaran Freebird, sledi približno 3-urna plovba na odprtem morju. Med plovbo pričakovan ogled prostoživečih kitov in delfinov. Na katamaranu vključen sendvič in pijača (brezalkoholni napitki ali pivo). Po plovbi vrnitev do hotela. Prosto do večerje. Nočitev.

7. dan:Tenerife - Uživanje na Kanarskih otokih

Prosto za raziskovanje otoka, kopanje, koriščenje bazenov hotela, koriščenje polpenziona.

8. dan:Tenerife - Dunaj

Zajtrk in odjava iz hotela. Ob dogovorjeni uri prevoz do letališča Tenerife. Direkten polet iz letališča Tenerife do letališča Dunaj. Predviden pristanek na Dunaju ob 22.55 uri. Transfer do različnih krajev po Sloveniji.

Cena:

  • 1149 EUR.

Cena vključuje:

Doplačila:

Popusti:

  • otrok od 2. do 12. leta na dodatnem ležišču v sobi z dvema odraslima 400 EUR,
  • drugi otrok od 2. do 12. leta na dodatnem ležišču v sobi z dvema odraslima 200 EUR.
Slike

Proceed Booking