059 072 001 turizem@az-sp.si

Silvestrovanje v Dubrovniku

0
Cena
od215€
Cena
od215€
Ime in priimek*
E-mail naslov*
Vaše povpraševanje*
* Prosimo potrdite, da se strinjate s tem, da vas v skladu z našimi Pogoji poslovanja in Varstvom podatkov kontaktiramo glede vašega povpraševanja.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Shrani med priljubljene

Adding item to wishlist requires an account

40
3 dni, avtobus
Datumi: 30.12.
Hrvaška
Šifra: AŽ4
Program

1. dan:

Zgodnejši jutranji odhod avtobusa iz Slovenije (iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja, Ljubljane). Vožnja na Hrvaško in nadaljevanje z vmesnimi postanki proti Dalmaciji. Potovanje po avtocesti mimo Splita in Makarske in naprej do Ploč. Prečkanje delte reke Neretve in postanek v bosanskem letovišču NEUM v času kosila. V popoldanskih urah prihod v Dubrovnik in nastanitev v hotelu LERO****. Čas za počitek in spoznavanje okolice. Večerja in nočitev v hotelu.

2. dan:

Zajtrk. Sledi organiziran dopoldanski peš ogled starega jedra DUBROVNIKA: Stradun, Knežev dvor, katedrala, Onofrijeva fontana … Nekaj prostega v mestnem jedru, ki je polno zgodovinsko pomembnih zgradb, mnoge od njih so pod zaščito UNESCA. Možnost obiska katerega izmed muzejev oz. vzpon na obzidje, čas za kosilo. Praznično vzdušje bo v mestu čutiti že čez dan (ulični nastopi lokalnih klap, folklornih skupin, itd.). Vrnitev v hotel v popoldanskih urah. Počitek in priprava na najdaljšo noč v letu. Zvečer v hotelski restavraciji pijača dobrodošlice in obogatena večerja na Silvestrovo. Sledi odhod v center mesta na Stradun na nepozabno pričakovanje Novega leta na prostem. Za zabavo bodo poskrbeli dalmatinski glasbeniki in klape, lokalni umetniki. Veličasten ognjemet in Srečno 2022!

3. dan:

Počitek in kasnejši zajtrk, možnost koriščenja storitev hotelskega wellnessa. Predvidoma opoldanski obisk novoletnega koncerta, ki se bo odvijal v centru Dubrovnika. V zgodnejših popoldanskih urah avtobusni odhod iz mesta. Vožnja preko Neuma nazaj do avtoceste in naprej mimo Splita proti Zadru z vmesnimi postanki. Nadaljevanje poti proti Bosiljevu in vrnitev v Slovenijo do Ljubljane, Celja, Slov. Bistrice in Maribora v poznih nočnih urah.

Cena:

 • 215 EUR na osebo.

Cena vključuje:

 • 2x polpenzion v sobi 1/2 TWC (samopostrežni zajtrk in večerja, na Silvestrovo obogatena večerja s pijačo dobrodošlice),
 • turistično takso,
 • organiziran avtobusni prevoz iz Slovenije,
 • ogled Dubrovnika,
 • slovenskega vodnika-predstavnika agencije,
 • celotno organizacijo.

Doplačila:

 • za sobo 1/1 = 75 EUR,
 • za eventuelne vstopnine.

Popust:

 • otrok do 12 let (z 2 odraslima) 25%.

Opombe:

 • novoletne prireditve in aktivnosti v središču Dubrovnika so v pristojnosti mestnih oblasti. Program prireditev v času objave tega programa še ni bil fiksno potrjen. Njihova izvedba je v primeru omejitvenih ukrepov, lahko tudi okrnjena.
 • v času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti. S prijavo na izlet, vsi udeleženci potrjujejo, da so z ukrepi seznanjeni in izpolnjujejo pogoje za udeležbo.
 • za izvedbo pod danimi pogoji je potrebnih 40 udeležencev.

 

 • Hotel LERO**** je priljubljen hotel v Dubrovniku na polotoku Lapad in je bil prenovljen v zadnjih letih. Leži pribl. 1,5 km od starega jedra mesta in 400 metrov od morja. Sobe so komfortno opremljene (klima, telefon, sat TV, prha ali kad, WC, sušilec za lase, sef, mini bar, Wi-Fi povezava …). V hotelu sta 2 restavraciji (samopostrežna restavracija Terra z dalmatinsko in mednarodno kulinariko ter restavracija Taj Mahal z bosansko kulinariko), bar ter wellnes in spa center (savne, masaže, lepotni tretmaji …). Izpred hotela vozi v center lokalni avtobus.