059 072 001 turizem@az-sp.si

Silvestrovanje v Dubrovniku

0
Cena
od199€
Cena
od199€
Ime in priimek*
E-mail naslov*
Telefonska številka*
Datum odhoda*
Podrobnosti (št. odraslih in otrok, starost otrok, ostalo)*
Z oddajo povpraševanja se strinjate s tem, da vas kontaktiramo v zvezi s samim povpraševanjem.
Shrani med priljubljene

Adding item to wishlist requires an account

21
3 dni, avtobus
Datumi: 30.12.2018
Hrvaška
Šifra: AŽ4
Program

1. dan:

Zgodnejši jutranji odhod avtobusa iz Slovenije (iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja, Ljubljane). Vožnja na Hrvaško in nadaljevanje z vmesnimi postanki proti Dalmaciji. Potovanje po avtocesti mimo Splita in Makarske in naprej do Ploč. Prečkanje delte reke Neretve in postanek v bosanskem letovišču NEUM v času kosila. V popoldanskih urah prihod v Dubrovnik in nastanitev v hotelu LERO****. Čas za počitek in spoznavanje okolice. Večerja in nočitev v hotelu.

2. dan:

Zajtrk. Sledi organiziran dopoldanski peš ogled starega jedra DUBROVNIKA: Stradun, Knežev dvor, katedrala, Onfrijeva fontana … Nekaj prostega v mestnem jedru, ki je polno zgodovinsko pomembnih zgradb, mnoge od njih so pod zaščito UNESCA. Možnost obiska katerega izmed muzejev oz. vzpon na obzidje, čas za kosilo. Praznično vzdušje bo v mestu čutiti že čez dan (ulični nastopi lokalnih klap, folklornih skupin, itd.). Vrnitev v hotel v popoldanskih urah. Počitek in priprava na najdaljšo noč v letu. Zvečer v hotelski restavraciji pijača dobrodošlice in obogatena večerja na Silvestrovo. Sledi odhod v center mesta na Stradun na nepozabno pričakovanje Novega leta na prostem. Za zabavo bodo poskrbeli dalmatinski glasbeniki in klape, lokalni umetniki. Veličasten ognjemet in Srečno 2019!

3. dan:

Počitek in kasnejši zajtrk, možnost koriščenja storitev hotelskega wellnessa. Opoldanski obisk novoletnega koncerta, ki se bo odvijal v centru Dubrovnika. V zgodnejših popoldanskih urah avtobusni odhod iz mesta. Vožnja preko Neuma nazaj do avtoceste in naprej mimo Splita proti Zadru z vmesnimi postanki. Nadaljevanje poti proti Bosiljevu in vrnitev v Slovenijo do Ljubljane, Celja, Slov. Bistrice in Maribora v poznih nočnih urah.

Cena:

  • 199 EUR na osebo (pri najmanj 40 potnikih).

Cena vključuje:

  • 2x polpenzion v sobi 1/2 TWC (samopostrežni zajtrk in večerja, na Silvestrovo obogatena večerja s pijačo dobrodošlice),
  • turistično takso,
  • organiziran avtobusni prevoz iz Slovenije,
  • ogled Dubrovnika,
  • vodnika-predstavnika agencije,
  • celotno organizacijo.

Doplačila:

  • za sobo 1/1 = 35 EUR,
  • za eventuelne vstopnine.

Popust:

  • otrok do 12 let (z 2 odraslima) 25%.