059 072 001 turizem@az-sp.si

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
Prosimo potrdite, da se strinjate s tem, da vas v skladu z našimi Pogoji poslovanja in Varstvom podatkov kontaktiramo glede vašega povpraševanja.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Severna Španija in skok na obalo Valencije

0
Cena
od1,050€
Cena
od1,050€
Ime in priimek*
E-mail naslov*
Vaše povpraševanje*
* Prosimo potrdite, da se strinjate s tem, da vas v skladu z našimi Pogoji poslovanja in Varstvom podatkov kontaktiramo glede vašega povpraševanja.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Shrani med priljubljene

Adding item to wishlist requires an account

20
11 dni, bus
Datumi: 29.9.
Španija
Šifra: AŽ21
Program

1. dan:Slovenija - Francija

Navsezgodaj nas bo udoben avtobus odpeljal v Provanso, južno Francijo, do kraja nastanitve. Nočitev

2. dan:San Sebastian in okolica

Po zajtrku sledi vožnja vse do Bayonne, kjer se francoska Baskija prelije v špansko. Ustavili se bomo za občudovanje panorame zaliva in mesta San Sebastian. Po sprehodu bomo samo še piskali kraj namestitve. Nastanitev v hotelu. Večerja in nočitev.

3. dan:Oviedo

Po zgodnjem zajtrku bomo nadaljevali pot do asturijske prestolnice Oviedo. To je slikovito mestece, ki se ponaša s čudovitimi trgi, palačami in še posebej zanimivim starim delom mesta ob živilski tržnici. Po ogledu čas za osvežitev, vsekakor se splača poskusiti tradicionalni cider – jabolčnik, ki pa ga Španci pripravljajo drugače kot Francozi. Vožnja do kraja nastanitve. Nastanitev v hotelu in večerja.

4. dan:Oviedo - Santiago de Campostela

Danes se bomo poduhovili. Tako ali drugače je znamenita romarska Jakobova pot ob prelepi pokrajini vznemirljivo doživetje. Cilj bo v središču Santiago de Campostele, kjer znamenita cerkev skriva grob sv. Jakoba, trgovinice srednjeveškega jedra pa pričajo o tradiciji domače obrti. Obvezen spominek: poslikan pokrov velike (ali jakobove) pokrovače. Večerja in nočitev.

5. dan:Santiago de Campostela - Salamanca

Po španskem zajtrku se bo pot vila do Salamance, ki je znana po eni najstarejših univerz v Evropi. Staro mestno jedro je od leta 1988 vpisano na seznam svetovne dediščine organizacije UNESCO. Po ogledu in osvežitvi bo sledila samo še vožnja do hotela. Nastanitev in večerja.

6. dan:Salamanca - Madrid

Madrid, ki je tako ali drugače središče Španije, nas bo pozdravil kot sodobna prestolnica, njegovo staro jedro s številnimi cerkvami in razkošnimi palačami pa še vedno očara. Po želji bomo raziskali tudi bogati muzej Prado. Vožnja do hotela, večerja in nočitev.

7. dan:Madrid - Valencija

Po zajtrku bomo zapustili špansko prestolnico in že hiteli proti Valenciji. V zgodnjih popoldanskih urah bomo prispeli v mesto trgovine, obrti in posebne keramike. Srečali se bomo z različnimi umetnostnimi slogi (gotika, neoklasicizem, barok, moderna). Občudovali bomo mogočno palačo La Lonja, se zaustavili ob katedrali, šli mimo umetnostnih muzejev, mestnega stolpa, obiskali trg Redonda … Večerja in nočitev.

8. dan:Valencia, počitnikovanje

Dan za počitek bomo lahko izkoristili tudi aktivno, saj Valencija ponuja številne muzeje, največji akvarij v Evropi, prelepe plaže in živahen mestni utrip. Večerja in nočitev

9. dan:Valencia - Andora

Po zgodnjem in zadnjem tokratnem španskem zajtrku se bomo odpeljali v žepno državico Andoro. Po panoramskem ogledu bomo vse misli in energijo usmerili v nakupovanje. Nočitev bo visoko v Pirenejih. Večerja in nočitev.

10. dan:Andora - Provansa

So dnevi, ko pogled iz avtobusa ponuja prekrasne motive za sanjarjenje. Tak bo tudi naš današnji dan, ko bomo opazovali pokrajino do francoske obale. Za kratek čas se bomo ustavili ob mogočnem amfiteatru v Nimesu in se nato podali na čudovito pot sončne Riviere na Azurni obali. Vse do kraja nastanitve. Namestitev in nočitev v hotelu.

11. dan:Francija - Italija - Slovenija

Francoski zajtrk s maslenimi rogljički nas bo pospremil proti domu, po Provansi in skozi Italijo, kamor bomo prispeli zvečer.

Cena:

 • velja glede na število prijavljenih oseb:
  1050 EUR na osebo (pri udeležbi 40 oseb),
  1100 EUR na osebo (pri udeležbi 32 oseb),
  1150 EUR na osebo (pri udeležbi 24 oseb).

Cena vključuje:

 • prevoz z udobnim turističnim avtobusom po programu,
 • namestitev v dvoposteljnih sobah hotelov **/***,
 • 8 x polpenzion in 2 x nočitev z zajtrkom,
 • oglede po programu (San Sebastian, Oviedo, Santiago de Campostella, Salamanca, Madrid, Valencia, Andora, Nimes),
 • vodenje in organizacijo potovanja.

Doplačila:

za enoposteljno sobo 350 EUR,
doplačilo vstopnine 8–15 EUR/znamenitost (po želji),
obvezno doplačilo: turistična pristojbina 40 EUR.

Popust:

 • 10 % do 12 let v sobi z dvema odraslima,
 • 100 EUR na rezervacijo dveh oseb do 31.1.

Opombe:

 • najmanjše število potnikov: 24.

Odhod 29.9.

Vstopna mesta: Maribor, Celje, Ljubljana in Sežana.

Rezervacija sedežev v 2. vrsti: +10 € na osebo, v zadnji vrsti: – 10 € na osebo.

Slike

Proceed Booking