059 072 001 turizem@az-sp.si

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
Prosimo potrdite, da se strinjate s tem, da vas v skladu z našimi Pogoji poslovanja in Varstvom podatkov kontaktiramo glede vašega povpraševanja.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Predbožični Salzburg

0
Cena
od50€
Cena
od50€
Ime in priimek*
E-mail naslov*
Vaše povpraševanje*
* Prosimo potrdite, da se strinjate s tem, da vas v skladu z našimi Pogoji poslovanja in Varstvom podatkov kontaktiramo glede vašega povpraševanja.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Shrani med priljubljene

Adding item to wishlist requires an account

27
1 dan, avtobus
Datumi: 10.12.2022
Avstrija
Šifra: AŽ4
Program

1. dan:

TRASA 1: Odhod iz Slov. Bistrice (pri Sparu ob avtocesti) ob 4.30. Pobiranje potnikov: ob 5.00 v Mariboru (pred TC City). Vožnja preko Šentilja, mimo Gradca, Schladminga in Radstadta.
TRASA 2: Odhod iz Celja (dvorana Zlatorog) ob 5. uri. Pobiranje potnikov: ob 6.15 v Ljubljani (parkirišče Dolgi most). Vožnja skozi predor Karavanke, mimo Beljaka, skozi Visoke ture.

Okoli 10. ure prihod v SALZBURG. Krajša vožnja do središča in ogled glavnih znamenitosti: Mozartov spomenik, Kapiteljski trg, nekdanja rezidenca Salzburških nadškofov, obisk znamenite stolnice, sprehod mimo Rotovža preko reke Salzach, mimo Mozarteuma do vrtov dvorca Mirabell. Vrnitev v staro jedro, v ulico Getreidegasse, po želji obisk rojstne hiše skladatelja W. A. Mozarta. Prosto za kosilo in obisk božično-novoletnega sejma. Možnost vzpona s tirno gondolo na grad Hohensalzburg, od koder je lep razgled na mesto in njegovo okolico (ali pa izlet v rudnik soli Hallein). Ob dogovorjeni uri sledi odhod iz Salzburga proti Sloveniji. Prihod domov v poznih večernih urah.

Cena:

  • 58 EUR na osebo (iz Maribora, Sl. Bistrice in Celja),
  • 50 EUR na osebo (iz Ljubljane).

Cena vključuje:

  • prevoz s turističnim avtobusom,
  • cestnine, parkirnine in dajatve,
  • vse oglede po programu,
  • slovensko vodenje in organizacijo.

Doplačila:

ogled Mozartove rojst. hiše = 10 EUR, 
vzpon s tirno železnico na grad = 8 EUR (z vsemi vstopninani 11 EUR), 
rudnik soli v Halleinu (prevoz, vstopnica) = cca. 20 EUR (pri min. 20 osebah).

Popusti:

25% za otroka do 12 let (z dvema odraslima osebama).

Opombe:

POMEMBNO:
– cene veljajo pri udeležbi najmanj 35 potnikov na avtobusu. V primeru manjšega števila udeležencev znaša doplačilo za izvedbo 8 EUR/osebo (plačilo na prijavnem mestu ali vodniku na avtobusu na dan odhoda). V kolikor bo prijavljenih manj kot 25 oseb, si agencija pridržuje pravico izlet odpovedati v zakonskem roku.
– glede na število prijavljenih potnikov iz posameznih krajev je možna prerazporeditev voznega reda iz Celja preko Maribora oz. iz Maribora in Slov. Bistrice preko Ljubljane in Gorenjske, o čemer bodo potniki v tem primeru pravočasno obveščeni. Cene ostanejo nespremenjene.   

Prijavnine ni! Program velja kot končno obvestilo.

V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti. 

  • Več o destinaciji si lahko pogledate tukaj!
  • Preglejte še več predbožičnih ponudb tukaj!

Proceed Booking