059 072 001 turizem@az-sp.si

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
Prosimo potrdite, da se strinjate s tem, da vas v skladu z našimi Pogoji poslovanja in Varstvom podatkov kontaktiramo glede vašega povpraševanja.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Predbožičen Bad Ischl in WolfgangSee

0
Cena
od60€
Cena
od60€
Ime in priimek*
E-mail naslov*
Vaše povpraševanje*
* Prosimo potrdite, da se strinjate s tem, da vas v skladu z našimi Pogoji poslovanja in Varstvom podatkov kontaktiramo glede vašega povpraševanja.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Shrani med priljubljene

Adding item to wishlist requires an account

8
1 dan, avtobus
Datumi: 10.12.
Avstrija
Šifra: AŽ15
Program

1. dan:

Vabimo vas na predbožični izlet v čarobno pokrajino Salzkammergut. Zgodnji jutranji odhod in vožnja mimo zasneženih mogočnih vršacev, ki se v snežni preobleki bohotijo med jutranjimi sončni žarki. Naše božično raziskovanje se bo pričelo v Bad Ischlu. Mestecu, ki je znan po soli, zdravilni vodi, ki zdravi neplodnost in zaroki Franc Jožefa s Sissi. Ker pa velja, da je pot pomembnejša od cilja, bomo Bad Ischl odkrili s panoramsko vožnjo na kočiji. Prosti čas za nakup božičnih daril.

Naslednji sejem bomo obiskali v mestecu St. Wolfgang. Ogledali si bomo istoimensko cerkev z znamenitim Pacherjevim oltarjem in hotel »Pri belem konjičku«, kjer je Ralf Benatzky napisal istoimensko opereto »Pri belem konjičku kraj jezera, pred vrati sreča stoji…« Vodnik vam bo razkril vse pikantne podrobnosti »pasje grofice«, Idrijčanke, ki je bila ljubica Napoleona in je našla svoj zadnji počitek v St. Wolfgangu. Potem se boste lahko sprehodili po pravi božični deželi, kjer iz vsakega kotička vije božični duh. Dovolj bo prostega časa tudi za tradicionalno gobovo juho iz kruhove sklede in ogled vseh stojnic.

Zadnji sejem na seznamu čarobnih mest Salzkammerguta bo St. Gilgen, ki je vstopil v svet glasbe z rojstno hišo čudežnega dečka Mozarta. Tu bodo vse lučke in gozdarske peči zažarele v polnem sijaju.

Večerni povratek proti Sloveniji.

Cena:

  • 60 EUR na osebo.

Cena vključuje:

  • prevoz,
  • panoramska vožnja s kočijami po Bad Ischlu,
  • ogledi zunanjosti po programu,
  • vodenje in organizacija.

Doplačila:

  • zavarovanje odpovedi potovanja: 4,10% od vrednosti aranžmaja,
  • rezervacija sprednjih sedežev (1-8): 5 EUR.

Opombe:

  • Preglejte še več predbožičnih ponudb tukaj!

Proceed Booking