059 072 001 turizem@az-sp.si

Praznična Bled in Ljubljana

0
Cena
od23€
Cena
od23€
Ime in priimek*
E-mail naslov*
Vaše povpraševanje*
Prosimo potrdite, da se strinjate s tem, da vas v skladu z našimi Pogoji poslovanja in Varstvom podatkov kontaktiramo glede vašega povpraševanja.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Shrani med priljubljene

Adding item to wishlist requires an account

70
1 dan, avtobus
Datumi: 15.12.
Slovenija
Šifra: AŽ8
Program

Odhod avtobusa v jutranjih urah. Vožnja z vmesnim postankom do Bleda, našega alpskega bisera. Bled velja za enega najstarejših turističnih krajev na slovenskem, njegovi prvi obiskovalci so bili romarji, ki so romali k Mariji na Otok. Obvezni »selfie« ob danes že znamenitem srčku ob jezeru, čas za romantični sprehod ob jezeru in morebiti za znamenito kremno rezino. Sledila bo vožnja proti Ljubljani, ki si jo bomo za začetek ogledali panoramsko: popeljali se bomo mimo dvorane Stožice, Žal, Bavarskega dvora, Tivolija, Mladike, Drame, Cankarjevega doma in parlamenta. V staro mestno jedro se bomo odpravili peš: Kongresni trg, Univerza, Prešernov trg in spomenik. Preko Tromostovja nas bo pot vodila v srednjeveško Ljubljano do stolnice, Mestnega trga z Rotovžem in Robbovim vodnjakom. Peš ali z vzpenjačo (doplačilo) se bomo lahko povzpeli tudi na ljubljanski Grad. Nato pa se bomo predali prazničnemu vzdušju ob številnih stojnicah in dogodkih, ki popestrijo decembrske dni. Polni vtisov se bomo v večernih urah vračali proti domu.

Cena odhoda:

Štajerska

  • 23,00 EUR pri udeležbi najmanj 40 oseb,
  • 30,00 EUR pri udeležbi najmanj 30 oseb.

Cena vključuje:

  • prevoz s turističnim avtobusom z vsemi pripadajočimi stroški,
  • zunanje oglede po programu,
  • vodenje vodnika z licenco GZS in organizacijo izleta ter ddv.

Opombe:

  • Program bo izveden ob prijavi vsaj 30 potnikov, sicer vas bomo obvestili najmanj 2 dni pred začetkom potovanja / izleta.