059 072 001 turizem@az-sp.si

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
Prosimo potrdite, da se strinjate s tem, da vas v skladu z našimi Pogoji poslovanja in Varstvom podatkov kontaktiramo glede vašega povpraševanja.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Potovanje Toskana

0
Cena
od269€
Cena
od269€
Ime in priimek*
E-mail naslov*
Vaše povpraševanje*
* Prosimo potrdite, da se strinjate s tem, da vas v skladu z našimi Pogoji poslovanja in Varstvom podatkov kontaktiramo glede vašega povpraševanja.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Shrani med priljubljene

Adding item to wishlist requires an account

30
3 dni, bus
Datumi: 28.4.
Italija
Šifra: AŽ1
Program

1. dan:Slovenija - San Gimigniano - Siena - Chianciano terme

Odhod avtobusa turistične kategorije iz različnih vstopnih postaj v Sloveniji: MURSKA SOBOTA (avtobusna postaja) – 01.00, MARIBOR (nova avtobusna postaja, peroni 1–5) – 02.00, LJUBLJANA (avtobusna postaja, peron 29) – 03.30, NOVA GORICA (avtobusna postaja) – 04.30. Vožnja s krajšimi postanki mimo Benetk, Verone Ferrare, Bolognein Firenc do srednjeveškega mesta San Gimignano. Sprehod in ogled slikovitega mesteca z obzidjem, v katerem so v 11. stoletju živeli vitezi templarji. Zaradi nenavadne arhitekture in številnih stolpov je mesto dobilo ime »srednjeveški Manhattan«. Slikovite ozke mestne ulice s številnimi galerijami, trgovinicami, obrtnimi delavnicami, delikatesami toskanskih specialitet in bogato gostinsko ponudbo, navdušijo slehernega obiskovalca. V popoldanskih urah vožnja do Siene, ki slovi kot eno najlepših italijanskih mest. Sprehod po starem centru in zunanji ogledi najpomembnejših znamenitosti: stolnica, znameniti trg Campo z Gajinim vodnjakom, Palazza Pubblica, palača Piccolomini… Prosto za samostojne oglede, nakupe spominkov in proti doplačilu pokušina toskanskih gastronomskih specialitet. V poznih popoldanskih urah vožnja do turističnega mesteca Chianciano terme. Namestitev v hotelu. Večerja. Nočitev.

2. dan:Chianciano terme - St. Antimo - Montalcino - Pienza - Montepulciano - Chianciano terme

Po zajtrku izlet »Biseri južne Toskane« med številnimi vinogradi, opatijami, slikovitimi srednjeveškimi mesteci na vrhu gričev. Posebno toskansko ozračje je čutiti na vsakem koraku! Postanek pri najstarejšem toskanskem samostanu Sv. Antima, ki ga je v 9. stoletju ustanovil frankovski vladar Karel Veliki. V nadaljevanju sprehod po mestecu Montalcino, kjer pridelujejo najboljše toskansko vino Brunello in obisk renesančnega mesteca Pienza, imenovanega po papežu Piju II. Obiskovalce navduši veličasten razgled na slikovito dolino Val d’Orcia. Zaključek potepanja po južni Toskani v znamenitem srednjeveškem mestecu Montepulciano. V poznih popoldanskih urah vrnitev v hotel. Večerja. Nočitev.

3. dan:Chianciano terme - Firenze - Bologna - Benetke - Slovenija

Po zajtrku odhod iz hotela. Vožnja do Firenc, prestolnice Toskane. Sprehod po slikovitem mestnem središču in zunanji ogledi renesančnih spomenikov. Potovanje do Bologne, Benetk in nato v Slovenijo.

Cena:

  • 269 EUR na osebo.

Cena vključuje:

  • prevoz z avtobusom turistične kategorije (HD,  klima, WC, video) z vključenimi cestninami in parkirninami
  • 2 x polpenzion v hotelu 3* (1/2 soba TWC) – (Chianciano Terme),
  • vse oglede po programu (brez vstopnin za notranje oglede),
  • vodenje potovanja,
  • organizacija in izvedba.

Doplačila:

  • za enoposteljno sobo 60 EUR,
  • za posredovanje 23 EUR na prijavnico (voucher),
  • za fakultativne izlete na kraju samem,
  • za zavarovanje odpovedi potovanja (riziko odpovedi) doplačilo 5% na paketno ceno.

Opombe:

Prevoz z avtobusom.

Slike

Proceed Booking