059 072 001 turizem@az-sp.si

Počitnice v Trogiru z avtobusnim prevozom

0
Cena
od399€369€
Cena
od399€369€
Ime in priimek*
E-mail naslov*
Vaše povpraševanje*
* Prosimo potrdite, da se strinjate s tem, da vas v skladu z našimi Pogoji poslovanja in Varstvom podatkov kontaktiramo glede vašega povpraševanja.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Shrani med priljubljene

Adding item to wishlist requires an account

58
7x polpenzion
Datumi: 16.08.
Hrvaška
Šifra: AŽ19
Depandansa Medena **

LOKACIJA: V turističnem naselju Medena, 4 km od Trogirja in 30 km od Splita.

PLAŽA: Peščeno-prodnata in betonska plaža, 150 m od hotela.

HOTELSKA PONUDBA: Recepcija, restavracija, aperitiv bar, taverna, frizerski salon, plesna terasa, diskoteka, sef, menjalnica, trgovina s spominki, dostop do brezžičnega interneta na območju recepcije in sobah (brezplačno), parkirišče (ni varovano).

SOBE: Hotel sestavljata dve glavni zgradbi (A in B) in dva paviljona oz. depandansi (C in D); 630 sob različnih kategorij.
Low cost sobe 2*: neobnovljene, kopalnica (tuš, wc), telefon, tv, možnost dodatnega ležišča na kavču za manjšega otroka, nahajajo se v depandansi C in D.
Standard sobe 3* (std park): Sobe se nahajajo v zgradbi A in B v 1. nadstropju in imajo klimo, telefon, sat TV, mini bar, sef, kopalnica (tuš, wc, sušilnik za lase), balkon, wifi. Možnost enega dodatnega ležišča.
Standard sobe 3* (std M): Sobe se nahajajo v zgradbi A in B v 5.-8. nadstropju in imajo klimo, telefon, sat TV, mini bar, sef, kopalnica (kad, wc, sušilnik za lase), balkon, pogled na morje, wifi. Možnost enega dodatnega ležišča.
Superior sobe 3* (sup FRBM): Sobe se nahajajo v zgradbi B v 6. nadstropju in imajo klimo, telefon, LCD TV, mini bar, sef, kopalnica (tuš, wc, sušilnik za lase), wifi, francoski balkon s pogledom na morje. Možnost enega dodatnega ležišča. Prenovljene so bile l. 2008.
Superior sobe 3* (sup BMS): Sobe se nahajajo v zgradbi B v 5. nadstropju in imajo klimo, telefon, LCD TV, mini bar, sef, kopalnica (tuš, wc, sušilnik za lase), wifi, balkon ali francoski balkon, obrnjene na morsko stran. Možnost enega dodatnega ležišča. Prenovljene so bile l. 2013.
Superior sobe 4* (sup BM nove): Prenovljene sobe se nahajajo v zgradbi A od 1.-8. nadstropja in imajo klimo, telefon, LCD TV, mini bar, sef, kopalnica (tuš, wc, sušilnik za lase), wifi, balkon s pogledom na morje. Možnost enega ali dveh dodatnih ležišč.

STORITEV: Polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja).

ŠPORTNA PONUDBA: 6 teniških igrišč, vodni športi (čolni na vesla, sandolini, jadralne deske, banana boat, jet ski, smučanje, šola potapljanja), vodni park s tobogani, igrišča za nogomet, rokomet, košarko in odbojko, mini golf, najem koles.
NOVO V 2017! Zunanji bazen

DOMAČE ŽIVALI: Niso dovoljene.

Cena:
 • Modra cena do 31.03.: 369 EUR na osebo,
 • Redna cena: 399 EUR na osebo.

Cena vključuje:

 • avtobusni prevoz iz Maribora, Celja, Ljubljane in Novega Mesta (ob minimalno 10 prijavljenih potnikih na posamezno vstopno mesto),
 • 7 x polpenzion.

Doplačila:

 • Obvezna doplačila
  • turistična taksa 1,5 EUR/dan,
 • Možna doplačila
  • 1/1 soba +200 EUR/depandansa,
  • rezervacija sprednjih sedežev na avtobusu: 10 EUR/osebo.

Popust:

 • velja za depandanso:
  • otrok do 12 let (2+1) ima 30% popusta /nima svojega ležišča/, (1+1) 20% popusta,
  • možnost lastnega prevoza: cena: 350 EUR.

Opombe:

 • Možno je tudi bivanje v sobah 3* ali 4*. Za izračun nas pokličite ali nam pošljite povpraševanje.
 • Cena je velja ob prijavi najmanj 44 oseb. V primeru manjšega števila potnikov se poveča za 11 EUR (39-43 oseb) oz. za 15 EUR (34-38 oseb). O morebitnem povišanju cene boste obveščeni z obvestilom 5 dni pred odhodom.