059 072 001 turizem@az-sp.si

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
Prosimo potrdite, da se strinjate s tem, da vas v skladu z našimi Pogoji poslovanja in Varstvom podatkov kontaktiramo glede vašega povpraševanja.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Počitnice na Sejšelih

0
Cena
od2,350€
Cena
od2,350€
Ime in priimek*
E-mail naslov*
Vaše povpraševanje*
* Prosimo potrdite, da se strinjate s tem, da vas v skladu z našimi Pogoji poslovanja in Varstvom podatkov kontaktiramo glede vašega povpraševanja.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Shrani med priljubljene

Adding item to wishlist requires an account

29
10 dni, let
Datumi: 26.10.
Sejšeli
Šifra: AŽ4
Program

1. dan:Slovenija - Sejšeli

Zbor potnikov ob 18.00 na letališču v Zagrebu. Polet letala Turkish Airlines ob 20.15 proti Istanbulu, kjer bo pristanek ob 23.30.

2. dan:Sejšeli - Mahe - Beau Vallon

Prestop na drugo letalo in nadaljevalni polet ob 01.55. Predvidoma ob 11.00 dopoldan po lokalnem času sledi pristanek na SEJŠELIH na osrednjem otoku MAHE. Organiziran transfer na severni del otoka do čudovitega zaliva BEAU VALLON do hotela Coral Strand**** (na željo možna tudi nastanitev v prestižnem hotelu Savoy*****). Namestitev, čas za prvo spoznavanje okolice in kopanje. Nočitev.

3. dan:Prost dan - različne aktivnosti

Zajtrk. Prost dan za kopanje, sončenje na plaži, sprehod ob zalivu Beau Vallon, različne aktivnosti po želji. Nočitev v hotelu.

4. dan:Victoria

Po zajtrku organiziran izlet z našim vodnikom (prevoz z lokalnimi avtobusi) v otoško prestolnico VICTORIA. Ogled središča mesta z mestno hišo, urnim stolpom, anglikansko in katoliško cerkvijo ter hindujskim templjem. Nekaj prostega časa v vrvežu na tamkajšnji tržnici oz. za manjše nakupe. Nato peš do urejenega botaničnega vrta z rastlinami, značilnimi za ta del sveta. Posebnost so kokosove palme Coco de Mer in orjaške želve. Vrnitev v hotel in prosto popoldne za kopanje. Nočitev v hotelu.

5. dan:Prost dan - Anse Intendance

Zajtrk in prost dan za kopanje. Po želji celodnevni krožni izlet po otoku (do prestolnice Victoria ob vzhodni obali do mesteca Anse Royale, nato na najjužnejši del otoka do čudovite plaže Anse Intendance, postanek ob zahodni obali pri Petite Anse in vrnitev preko nacionalnega parka Morne; postanki na najlepših otoških plažah in ogled nekaterih znamenitosti ob poti; vključeno kosilo). Nočitev v hotelu.

6. dan:Prost dan - Otoka Praslin in La Digue

Zajtrk in prost dan za kopanje. Po želji celodnevni izlet s hitrimi ladjami na otoka Praslin in La Digue (vožnja v pristanišče in plovba na otok Praslin, znan po čudovitih plažah in narodnem parku Valle de Mai z več tisoč kokosovimi palmami; plovba na otok La Dique, kjer še vedno živijo na tradicionalni način, brez avtomobilov; kosilo vključeno). Nočitev v hotelu.

7.-8. dan:Prosta dneva

Zajtrki v hotelu. Prosta dneva za kopanje in druge aktivnosti po želji in dogovoru.

9. dan:Prost dan - letališče

Zajtrk in predvidoma še cel dan prosto za zadnje nakupe in kopanje. Pozno popoldan slovo od hotela in transfer na letališče. Polet letala družbe Turkish Airlines proti Istanbulu ob 23.15 zvečer.

10. dan:Sejšeli - Slovenija

Zgodnji jutranji pristanek v Istanbulu. Prestop na drugo letalo in nadaljevalni polet proti Zagrebu ob 08.20, kjer bo letalo pristalo predvidoma ob 08.30 po lokalnom času. Zaključek potovanja.

Cena:

  • 2350 EUR pri najmanj 15 potnikih,
  • 2550 EUR pri najmanj 10 potnikih.

Cena vključuje:

Doplačila:

Popusti:

Opombe:

  • letalski poleti v času objave še niso bili potrjeni, zato lahko pride do spremenjenega voznega reda poletov in se lahko v tej zvezi še malenkost spremeni program, vrstni red ogledov, odhodno letališče in tudi datum odhoda za kak dan ali dva.
  • Ob prijavi je treba oddati kopijo potnega lista, katerega veljavnost mora biti še najmanj 6 mesecev od dneva zaključka potovanja.

ZELO POMEMBNO: navedene cene veljajo za rezervacije, ki so narejene najkasneje 45 dni pred odhodom. Za kasnejše prijave se lahko cene tudi zviša skladno z razpoložljivostjo hotela in letalskega prevoznika.

MOŽNI SO TUDI INDIVIDUALNI ODHODI v terminih po izbiri (brez našega vodnika, brez vključenih ogledov in brez transferjev): – cene za  7 nočitev z zajtrkom v hotelu Coral Strand + poleti že od 1.790 EUR/osebo.

Slike

Proceed Booking