059 072 001 turizem@az-sp.si

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
Prosimo potrdite, da se strinjate s tem, da vas v skladu z našimi Pogoji poslovanja in Varstvom podatkov kontaktiramo glede vašega povpraševanja.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Nizozemsko – belgijsko novoletno potovanje

0
Cena
od970€
Cena
od970€
Ime in priimek*
E-mail naslov*
Vaše povpraševanje*
* Prosimo potrdite, da se strinjate s tem, da vas v skladu z našimi Pogoji poslovanja in Varstvom podatkov kontaktiramo glede vašega povpraševanja.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Shrani med priljubljene

Adding item to wishlist requires an account

15
5 dni, let
Datumi: 29.12.
Nizozemska
Šifra: AZ49
Program

1. dan:Amsterdam - Amsterdam Schiphol - Amsterdam

Zbor potnikov na letališču v Zagrebu. Prijava in polet proti Amsterdamu na direktni liniji Croatia Airlines. Po opravljenih carinskih formalnostih prevoz do hotela, namestitev v hotelu, nato odhod z javnim prevozom s spremljevalcem v center mesta. Sprehod po mestu od postaje Centraal do najpomembnejših znamenitosti: trg Dam, kraljeve palače, hiša Anne Frank, Leidseplein, Rembrantsplein, Munt, Flower Market, Begijnhof, Museumplein. Sprehodili se bomo po znameniti nakupovalni ulici Kalverstraat in slavni četrti rdečih luči. Prost preostanek dneva v Amsterdamu za sprehod in uživanje ob kavi ob enem od amsterdamskih kanalov. Prosti čas in individualni povratek v hotel. Nočitev.

2. dan:Amsterdam - izlet Mala Nizozemska

Zajtrk. Predlagamo fakultativni izlet MALA NIZOZEMSKA (z doplačilom): odhod z avtobusom na poldnevni izlet na sever Nizozemske do Zaanse Schanse – tradicionalne vasi in muzeja na prostem. Ogledali si boste najlepše primerke mlinov na veter na Nizozemskem, imeli boste možnost ogleda tovarne cokla – tradicionalnega nizozemskega izdelka in tradicionalne nizozemske sirarne, kjer boste imeli možnost degustacije in nakupa sira. Sledi obisk čudovite ribiške vasice Volendam. Prosti čas za uživanje v kavarnah ali manjših restavracijah ob morju in nakup spominkov. Vrnitev v Amsterdam. Sledi izlet do znamenite rezalnice diamantov Coster Diamonds z možnostjo nakupa nakita po tovarniških cenah. Po obisku delavnice brušenja diamantov vam priporočamo nepozabno vožnjo po amsterdamskih kanalih, kjer boste Amsterdam spoznali iz povsem druge perspektive (za doplačilo). Priporočamo obisk enega najbolj znanih svetovnih muzejev Van Gogh, Rijksmuseum ali pretresljivega muzeja Anne Frank. Nočitev.

3. dan:Amsterdam - Scheveningen - Haag - Delft - Bruselj - Srečno Novo Leto

Zajtrk. Odjava iz hotela in odhod na celodnevno ekskurzijo po Nizozemski – do obale Severnega morja in znanega letovišča Scheveningen. Prosti čas za sprehod po dolgi peščeni plaži po 3 km dolgi promenadi, ter 400 m dolgem pomolu, ki se razprostira ob Severnem morju. Kratka vožnja do Haaga, sedeža nizozemske vlade in tretjega največjega mesta na Nizozemskem. Sprehod do stavbe nizozemskega parlamenta in centra mesta. Krajši prosti čas za kavo. Sledi obisk Delfta – enega najlepših nizozemskih mest, poznanega kot mesto modro-belih porcelanastih ploščic. Nadaljevanje poti proti Belgiji. Prihod v Bruselj, priprave na najbolj noro noč v letu. Individualno silvestrovanje. Nočitev.

4. dan:fakultativni izlet Gent - Brugge

Zajtrk. Predlagamo celodnevni izlet (z doplačilom): vožnja do srednjeveškega Genta, sprehod po starem delu mesta s katedralo sv. Bavo, ki hrani impresiven poliptih Mistično jagnje iz 15. stoletja Jana in Huberta van Eycka, verjetno največjo sliko zahodne umetnosti. Nadaljevanje vožnje do Bruggea – mesta piva, čokolade in čipke, ki zaradi svoje izjemne lepote velja za eno najlepših mest v Evropi, s popolnoma ohranjeno gotsko arhitekturo (na Unescovem seznamu svetovne dediščine). Po prihodu sledi sprehod skozi zgodovinsko mestno jedro: glavni trg, mestna hiša, katedrala, romanska cerkev sv. Krvi, kjer se hrani relikvija Jezusove krvi, ki jo je Tierryod Alzaški po 2. križarski vojni prinesel iz Svete dežele. Po ogledu mesta vam v prostem času predlagamo vožnjo s taksijem po romantičnih ulicah ali slikovit izlet s čolnom po kanalih, ki obkrožajo staro mestno jedro. Vrnitev v Bruselj. Nočitev.

5. dan:Bruselj - Zagreb

Zajtrk. Odjava iz hotela in sprehod v spremstvu turističnega vodiča do glavnega mestnega trga Grande Place, ki je pod Unescovo zaščito. Nekdanja tržnica iz 13. stoletja z mestno hišo, baročnimi in gotskimi zgradbami je danes živahno središče mesta in eden najlepših evropskih mestnih trgov. Po odmoru za kosilo predlagamo ogled obrtniških delavnic znane belgijske čokolade. Ne zamudite degustacije belgijskih vafljev in slavnih pralinejev. Predlagamo ogled Muzeja kakava in čokolade, kjer boste imeli priložnost spoznati proces izdelave čokolade od osnovnih sestavin do končnega izdelka, predvsem belgijskih pralinejev; ali v park Mini Evropa, ki se nahaja ob vznožju Atomiuma. Uživajte v tej edinstveni izkušnji in reprodukcijah najatraktivnejših evropskih znamenitosti (približno 80 mest in približno 350 zgradb). Prevoz na letališče, prijava na direkten let Croatia Airlines iz Bruslja, prihod v Zagreb.

Cena:

 • 970 EUR.

Cena vključuje:

 • letalsko karto na relaciji Zagreb – Amsterdam / Bruselj – Zagreb,
 • letalski davki in pristojbine,
 • namestitev v hotelu OZO 4* v Amsterdamu na osnovi 2 x nočitev s samopostrežnim zajtrkom v dvoposteljni sobi,
 • nastanitev v hotelu BEDFORD ali podobnem v Bruslju na bazi 2 x nočitev s samopostrežnim zajtrkom v dvoposteljni sobi,
 • prevoz letališče – hotel v Amsterdamu in hotel v Bruslju – letališče Bruselj,
 • prevoz iz Amsterdama z ogledi Haaga, Scheveningena in Delfta do Bruslja,
 • vse oglede po programu,
 • organizacijo in pripravo izleta.

Doplačila:

OB PRIJAVI:

 • enoposteljna soba: 250 EUR,
 • turistična taksa v Amsterdamu in Bruselju na osebo za 4 nočitve: 20 EUR (plačilo vodji potovanja, spremenljivo do datuma potovanja),
 • zavarovanje odpovedi potovanja: 4,10% od vrednosti aranžmaja.

CENE IZLETOV IN VSTOPNIC:

 • avtobusni izlet Gent-Brugge: 90 EUR, plačilo na licu mesta (najmanj 15 oseb),
 • avtobusni izlet MALA NIZOZEMSKA: 60 EUR (najmanj 15 oseb),
 • vožnja z ladjo po amsterdamskih kanalih: 20 EUR (plačilo na licu mesta),
 • Rijksmuseum 20 EUR (do 18 let. gratis),
 • Muzej Van Gogh 19 EUR (nakup možen samo preko spleta),
 • Hiša Anne Frank 10 EUR (nakup možen le preko spleta),
 • Park Mini Europe 15,50 EUR odrasli, 11,50 EUR otroci,
 • Muzej kakava in čokolade 8 EUR odrasli, otroci od 6 do 12 let 5 EUR.

Cena ne vključuje:

 • vstopnice za obiskane kraje in objekte, ki niso navedeni v ceni aranžmaja,
 • fakultativne izlete,
 • obroke, ki niso vključeni v ceno.
Slike

Proceed Booking