059 072 001 turizem@az-sp.si

Poletje v Amsterdamu in izlet v Giethoorn

0
Cena
od850€
Cena
od850€
Ime in priimek*
E-mail naslov*
Vaše povpraševanje*
* Prosimo potrdite, da se strinjate s tem, da vas v skladu z našimi Pogoji poslovanja in Varstvom podatkov kontaktiramo glede vašega povpraševanja.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Shrani med priljubljene

Adding item to wishlist requires an account

80
5 dni, let
Datumi: 27.7.
Nizozemska
Šifra: AZ49
Program

1. dan:Maribor - Amsterdam

Zbor potnikov na letališču Franjo Tuđman Zagreb. Prijava in polet proti Amsterdamu na direktni liniji OU. Po opravljenih carinskih formalnostih prevoz do hotela, nastanitev v hotelu in nato odhod z javnim prevozom s spremljevalcem v center mesta. Ogled mesta z javnimi prevoznimi sredstvi in ​​peš: trg Dam, kraljeva palača, hiša Anne Frank, Rembrantsplein, Munt, tržnica cvetja, Begijnhof, Museumplein. Sprehodili se bomo po znameniti nakupovalni ulici Kalverstraat. Prosti čas. Nočitev.

2. dan:Amsterdam - fakultativni izlet Mala Nizozemska

Zajtrk. Predlagamo, da se odpravite na poldnevni avtobusni izlet na sever Nizozemske do Zaanse Schanse – tradicionalne vasi in muzeja na prostem, kjer se nahajajo najlepši primerki mlinov na veter na Nizozemskem. Obiskali bomo tovarno klompi – tradicionalni nizozemski izdelek in tradicionalno nizozemsko sirarno, kjer boste imeli možnost degustacije in nakupa sira. Sledi obisk čudovite ribiške vasice Volendam. Prosti čas za uživanje v kavarnah ali manjših restavracijah ob morju in nakup spominkov. Vrnitev v Amsterdam. Izlet do znamenitega rezalnika diamantov Coster Diamonds z možnostjo nakupa nakita po tovarniških cenah. V nadaljevanju vam priporočamo nepozabno vožnjo po amsterdamskih kanalih, skozi katere boste Amsterdam spoznali iz popolnoma druge perspektive (z doplačilom). Pozno popoldne predlagamo ogled enega od muzejev (opomba pod programom). Prost preostanek dneva v Amsterdamu za sprehode, nakupovanje ali uživanje ob kavi na eni izmed amsterdamskih teras ob kanalu. Nočitev.

3. dan:Amsterdam - fakultativni izlet GIETHOORN

Zajtrk. Danes predlagamo izlet v Giethoorn, ki ga zaradi številnih kanalov, ki se raztezajo v dolžini približno 90 kilometrov, in okoli 180 lesenih mostov imenujejo tudi nizozemske Benetke. Ta idilični kraj s svojo slikovito pokrajino in očarljivo arhitekturo privablja turiste z vsega sveta. Neizogibna je vožnja s čolni, ki veljajo za edino javno prevozno sredstvo. Čolni so najbolj praktična rešitev, saj se večina hiš, muzejev in gostinskih objektov nahaja tik ob vodi. Tako bomo tudi mi pluli po kanalih in uživali v tej čudoviti pokrajini. Po plovbi prosti čas za samostojno raziskovanje in fotografiranje. Ob dogovorjenem času srečanje z vodjo izleta in povratek v Amsterdam.

4. dan:Amsterdam - akultativni izlet VELIKA NIZOZEMSKA TURA HAAG - Sheveningen - Delft

Zajtrk. Predlagamo celodnevni fakultativni izlet »The Great Dutch Tour. Vožnja do najlepšega nizozemskega mesta Delft: zgodovinsko središče, Nova cerkev, Stara cerkev, tovarna modrega porcelana Delft in trgovina. Nadaljevanje izleta v Den Haag: Parlament, staro mestno jedro, Kraljeva palača – delavska rezidenca, Palača miru, Mednarodno sodišče za vojne zločine in nadaljevanje vožnje do znanega nizozemskega letovišča Scheveningen, kjer boste imeli možnost sprehoda po dolga peščena plaža Severnega morja. Ob dogovorjeni uri odhod v center Amsterdama. Zvečer predlagamo obisk znamenitega Extra Cold Ice Bara, kjer boste uživali v čarobni atmosferi ledenega bara pri -10C s posebnimi zaščitnimi oblačili in degustacijo 3 pijač iz ledenih kozarcev. Nočitev.

5. dan:Amsterdam - Zagreb

Zajtrk. Transfer z avtobusom do amsterdamskega letališča Schiphol. Direkten let v Zagreb. -Po pristanku v Zagrebu ob koncu programa.

Cena:

 • 850 EUR – 27.7.

Cena vključuje:

 • povratna letalska karta na relaciji Zagreb-Amsterdam-Zagreb
 • letalski davki in pristojbine,
 • namestitev v hotelu 3* na osnovi 4x nočitev s samopostrežnim zajtrkom v dvoposteljni sobi,
 • prevoz z avtobusom letališče-hotel-letališče,
 • vsi ogledi po programu,
 • licencirani turistični vodnik v hrvaškem jeziku med potovanjem,
 • kavcijsko zavarovanje in zavarovanje odgovornosti,
 • organizacija in priprava izleta.

 

Doplačila:

Obvezna doplačila:

turistična taksa v višini 3-5 EUR na odraslo osebo na noč (plačilo na licu mesta vodniku).

Doplačila po želji:

 • zavarovanje odpovedi potovanja: 4,10% od vrednosti aranžmaja,
 • avtobusni izlet MALA NIZOZEMSKA TURA – 65 EUR (minimalno 15 prijavljenih) plačilo na licu mesta / REZERVACIJA OB PLAČILU POTOVANJA,

 • Celodnevni izlet OGLED VELIKE NIZOZEMSKE 80 EUR – plačilo na licu mesta/ REZERVACIJA OB PLAČILU POTNINE (potrebno je najmanj 15 prijavljenih potnikov),

 • vožnja z ladjico po amsterdamskih kanalih – 20 EUR – plačilo na licu mesta / REZERVACIJA OB PLAČILU IZLETA,

 • Celodnevni izlet GIETHOORN z vožnjo po kanalih – 95 EUR – vključen prevoz, vožnja po kanalih po predhodni rezervaciji in vodji izleta – (zahteva minimalno 15 prijavljenih potnikov ) – OBVEZNO PLAČILO OB REZERVACJI,

Informativne cene vstopnic (cene vstopnic se lahko spremenijo):

Rijksmuseum 20 €, Van Goghov muzej 20 €, hiša Anne Frank 14 €,
mlajši od 18 let imajo brezplačen vstop v Rijksmuseum in Van Goghov muzej.
OPOMBA: ***Obvezen nakup muzejskih vstopnic v predprodaji na uradni spletni strani. Predlagani čas za nakup vstopnic, če želite opraviti izbirni program – 2. dan zadnji vstop.

Popust:

 • popust za otroka 2-12 let na pomožnem ležišču 40 EUR,
 • popust na pomožnem ležišču 15 EUR.
Slike

Proceed Booking