059 072 001 turizem@az-sp.si

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
Prosimo potrdite, da se strinjate s tem, da vas v skladu z našimi Pogoji poslovanja in Varstvom podatkov kontaktiramo glede vašega povpraševanja.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

New York s slovenskim pridihom in Black Friday Shopping

0
Cena
od1,695€
Cena
od1,695€
Ime in priimek*
E-mail naslov*
Vaše povpraševanje*
* Prosimo potrdite, da se strinjate s tem, da vas v skladu z našimi Pogoji poslovanja in Varstvom podatkov kontaktiramo glede vašega povpraševanja.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Shrani med priljubljene

Adding item to wishlist requires an account

14
6 dni, let
Datumi: 22.11.
ZDA
Šifra: AŽ1
Program

1. dan (22.11.2023):Benetke - Zürich - New York

Prevoz z avtobusom na relaciji Maribor-Celje-Ljubljana-Nova Gorica-Benetke. Zbirališče potnikov na letališču v Benetkah 2 uri pred poletom. Polet (LX1661)predvidoma ob 09.45 uri. Prihod na letališče v Zürichu predvidoma ob 10.55 uri. Odhod iz letališča v Zürichu ob 13.00 uri (LX14). Nadaljevanje leta v smeri Amerike (obrok na letalu). Prihod na letališče JFK v New Yorku ob 16.15 uri (po lokalnem času). Po opravljenih vstopnih formalnostih prevoz s podzemno železnico do hotela HILTON GARDEN INN LONG ISLAND CITY NEW YORK 3* v predelu Queens. Namestitev v hotelu. Po krajšem počitku v večernih urah vožnja s podzemno železnico do centra Manhattna. Sprehod z vodnikom (Peta Avenija, Times Square …). Povratek v hotel. Nočitev.

2. dan (23.11.2023):New York

Zajtrk v hotelu. V dopoldanskih urah odhod na ogled mesta (zgornji in spodnji Manhattan: Centralni park, postaja Grand Central, Nacionalna knjižnica, Rockefeller center, katedrala svetega Patricka, Empire State Building, Chinatown, Little Italy, Newyorška borza, Ground Zero, One WTC oziroma Freedom tower in Brooklynski most. V popoldanskih urah proti doplačilu izlet z ladjico na otoka Liberty in Ellis. V večernih urah prosto za samostojne oglede in sprehode. Nočitev.

3. dan (24.11.2023):New York ("Black Friday")

Po zajtrku prosto za nakupe in samostojne oglede. Black Friday, dan po dnevu zahvalnosti, je znan po nakupovalni mrzlici, ki zajame Združene države Amerike. Poleg mnogih nakupovalnih možnosti na samem Manhattnu (Bloomingdale’s, Macy’s, Century 21, Apple Store …)so popularni tudi obiski večjih »outlet« naselij na obrobju New Yorka. V večernih urah proti doplačilu večerja v eni izmed restavracij. Vrnitev v hotel. Nočitev.

4. dan (25.11.2023):New York

Po zajtrku prosto za samostojne oglede in sprehode (Central park, Peta avenija …). V popoldanskih urah proti doplačilu možnost obiska enega izmed številnih muzejev in galerij ali ogled One WTC/Freedom Tower in Rockefellerjevega centra. V poznih popoldanskih urah proti doplačilu vzpon na 381 m visok Empire State Building, ki je bil zgrajen leta 1931 v slogu »art deco«. Razgledna ploščad na vrhu nebotičnika ponuja pogled na čarobno osvetljen Manhattan. V večernih urah proti doplačilu večerja v eni izmed restavracij, obisk nočnega lokala z živo glasbo ali ogled predstave na Broadwayu. Vrnitev v hotel. Nočitev.

5. dan (26.11.2023):New York - Evropa

Po poznem zajtrku obisk slovenske rimokatoliške cerkve Sv. Cirila, ki je bila ustanovljena leta 1916 na Manhattnu in je še danes pomemben center slovenskega življenja v New Yorku. Poleg svetih maš tu potekajo razne kulturne prireditve, koncerti, razstave, sprejemi in proslave za Slovence iz New Yorka in okolice. Posebej pestro dogajanje pa cerkev zaznamuje vsako nedeljo. V popoldanskih urah prosto za sprehode, nakupe in samostojne oglede. V večernih urah vožnja s podzemno železnico na letališče JFK. Predviden polet (LH405) ob 22.10 uri (obrok na letalu). Nočni let.

6. dan (27.11.2023):New York - Frankfurt - Benetke

Prihod na letališče v Frankfurtu predvidoma ob 12.05 uri. Nadaljevanje poleta (LH330) do Benetk ob 17.00 uri. Predviden prihod na letališče v Benetkah ob 18.15 uri. Prevoz z avtobusom na relaciji Benetke – Nova Gorica – Ljubljana – Celje – Maribor.

Cena:

  • 1695 EUR.

Cena vključuje:

  • letalski prevoz v ekonomskem razredu,
  • letališke in varnostne pristojbine,
  • prevoz letališče – hotel – letališče s podzemno železnico,
  • oglede in prevoze s podzemno železnico (asistenca vodnika) po programu,
  • 4 x nočitev z zajtrkom v hotelu HILTON GARDEN INN LONG ISLAND CITY NEW YORK 3* v predelu Queens (dvoposteljne sobe),
  • spremljavo oz. vodenje v slovenskem jeziku. Vodnik je Robi Poredoš, dolgoletni dopisnik Slovenske tiskovne agencije, ki v New Yorku živi in dela že več kot 20 let,
  • predstavnik Radia Veseljak,
  • organizacijo in izvedbo potovanja.

Doplačila:

Slike

Proceed Booking