059 072 001 turizem@az-sp.si

Muzejski vlak “Steyrtal”

0
Cena
od79€
Cena
od79€
Ime in priimek*
E-mail naslov*
Vaše povpraševanje*
* Prosimo potrdite, da se strinjate s tem, da vas v skladu z našimi Pogoji poslovanja in Varstvom podatkov kontaktiramo glede vašega povpraševanja.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Shrani med priljubljene

Adding item to wishlist requires an account

95
1 dan, avtobus
Datumi: 16.12.
Avstrija
Šifra: AŽ4
Program

1. dan:

Vabimo vas na vožnjo z muzejskim vlakom. S parno lokomotivo se boste popeljali po najstarejši ozkotirni železnici v Avstriji. Obiščite romantično mestece v Gornji Avstriji, ki je v predprazničnem času še posebej privlačno. Z »božične pošte« boste poslali voščila svojim najbližjim.
 
Odhod iz Ljubljane (Dolgi most) ob 4.:45. Pobiranje potnikov: ob 6:00 v Celju (dvorana Zlatorog), ob 6:30 v Slov. Bistrici (pri Sparu ob avtocesti) in ob 7:00 še v Mariboru (pred TC City). Vožnja do Šentilja, po Pyhrnski avtocesti mimo Gradca in naprej proti Gorni Avstriji. Dopoldanski prihod v mestece Grünburg ob reki Steyr, kjer sledi vkrcanje na muzejski vlak  »STEYRTAL MUSEUMBAHN«.Vožnja s parno lokomotivo bo pravo doživetje. Vožnja z vlakom vse do romantičnega mesta STEYR na sotočju rek Steyr in Enns. V bližnem CHRISTKINDLU sledi ogled romarske cerkve ter mehanskih in Pöttmesserjevih jaslic – največjih jaslic na svetu. Z »božičkove pošte« je možno poslati voščila svojim najdražjim. V nadaljevanju krajši ogled mestnih znamenitosti Steyrja: rdeči vodnjak, Mihaelova cerkev, Taborski stolp, grad Lamberg, mestni trg z mestno hišo… Samostojno odkrivanje prazničnega dogajanja ob številnih stojnicah na božični promenadi vdolž osrednjega mestnega trga. Čas bo za okrepčilo, topel napitek, nakup daril. Sledi povratek proti domu. Prihod v Slovenijo v večernih urah.

Cena:

  • 79 EUR na osebo (iz Maribora, Sl. Bistrice in Celja),
  • 89 EUR na osebo (iz Ljubljane).

Cena vključuje:

  • prevoz s turističnim avtobusom,
  • cestnine, pristojbine, parkirnine in dajatve,
  • vse oglede po programu,
  • slovensko vodenje in organizacijo.

Popusti:

  • za otroka do 12 let: 25% (z dvema odraslima osebama).

Opombe:

POMEMBNO: cene veljajo pri udeležbi najmanj 35 potnikov na avtobusu. V primeru manjšega števila udeležencev znaša doplačilo za izvedbo 11 EUR/osebo (plačilo na prijavnem mestu ali vodniku na avtobusu na dan odhoda). V kolikor bo prijavljenih manj kot 25 oseb, si agencija pridržuje pravico izlet odpovedati v zakonskem roku.
Ni stroška prijavnine! Program velja kot končno obvestilo.
  • Preglejte še več predbožičnih ponudb tukaj!

Proceed Booking