059 072 001 turizem@az-sp.si

Misteriji kamnitih krogel in Piramid Visoko s Piko Mio Mežik

0
Cena
od318€
Cena
od318€
Ime in priimek*
E-mail naslov*
Vaše povpraševanje*
Prosimo potrdite, da se strinjate s tem, da vas v skladu z našimi Pogoji poslovanja in Varstvom podatkov kontaktiramo glede vašega povpraševanja.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Shrani med priljubljene

Adding item to wishlist requires an account

23
4 dni, avtobus
Datumi: 04.10.
BiH, Hrvaška
Šifra: AŽ13
Program

1. dan:Ljubljana - Visoko (kamnite krogle v Zavidovičih, Vidikovac, Tuneli Ravne, piramida Sonca)

V jutranjih urah odhod iz Ljubljane in vožnja v smeri Hrvaške, prestop meje in nadaljevanje poti proti Sarajevu. Naš prvi daljši postanek bo v kraju Duboki Potok, v naravnem parku, ki ga je uredila fundacija, ki jo je ustanovil dr. Osmanagić, ki je leta 2005 odkril prazgodovinski kompleks piramid v Visokem pri Sarajevu, ki je sestavljen iz petih piramid in desetih kilometrov predorov, ki jih povezujejo. Istočasno s preučevanjem piramid je preučeval in raziskoval kamnite krogle, katerih nahajališča so razpršena po državi in nekatere od njih si bomo ogledali ter ob njih izvedli meditacijo (povezovanje zemeljskih energij s kozmičnimi). Kmalu za tem bomo nadaljevali na Visoko. Obiskali bomo Vidikovac, od koder se nudi razgled nad dolino piramid, nato pa podzemnih labirintov Ravne. Odpravili se bomo v tunele, saj zadrževanje v njih vpliva na našo revitalizacijo, regeneracijo in samozdravljenje. Po meditaciji (stik s svojo dušo) v tunelih bomo nadaljevali do vznožja piramide Sonca in se po želji povzpeli do arheoloških odkritij. Sledijo namestitev, večerja in nočitev.

2. dan:Sarajevo - Mostar - Međugorje

Po zajtrku se bomo odpravili na ogled znamenitosti v Sarajevu: Begova džamija, Mestna hiša, Principov most, katoliška cerkev, sinagoga in si na Baščaršiji vzeli prosti čas za nakupe in kosilo (v lastni režiji), nato pa nadaljevali vzdolž reke Neretve vse do Mostarja, kjer se bomo najprej namestili in osvežili, nato pa sprehodili po slikovitem mestnem jedru, ki se ponaša s številnimi džamijami, mostovi, kopališči (hamami), cerkvami, čaršijami. Obiskali bomo med vojno porušen, a na novo zgrajen stari kamniti most, ki ga je leta 1566 zgradil Mimar Hajrudin in se sprehodili po »kojundžiluku« s številnimi kavarnami in obrtniškimi delavnicami. Po ogledu bomo nadaljevali romarsko središče Međugorje, kjer bo nekaj prostega časa za samostojne oglede in obiska sakralnih spomenikov. Sledijo namestitev, večerja in nočitev.

3. dan:Međugorje - Makarska riviera

Po zajtrku bomo izvedli meditacijo (odpiranje srca) in se po želji povzpeli še na »Brdo ukazanja«, nato bomo nadaljevali na obalo, in sicer se bomo namestili v enem od letoviških krajev na Makarski rivieri. Po osvežitvi in krajšem počitku se bomo zbrali na obali, kjer bomo izvedli intuitivni reading (sporočilo Duše). Skupna večerja in podoživljanje preteklih tri dni. Nočitev.

4. dan:Makarska riviera - Zadar - Ljubljana

Po zajtrku prosto za nepozabne trenutke ob morju, nato se bomo ob dogovorjeni uri odpravili proti domu, s postankom v Zadru, na kraju, kjer morje igra na orgle. Prosto za kosilo v lastni organizaciji, nato sledi le še vožnja proti domu, kamor bomo prispeli tja do polnoči.

Cena:

 • 318 EUR preračunana na 40 oseb,
 • 385 EUR preračunana na 18 oseb,
 • 417 EUR preračunana na 15 oseb.

-35 EUR na osebo za prijavo do 31.08.2019.

Cena vključuje:

 • prevoz s turističnim avtobusom, cestnine, parkirnine in ostale pristojbine,
 • zunanje oglede po programu,
 • 3x nastanitev v hotelu/penzionu 3* na bazi NZ,
 • 3x večerja,
 • lokalno vodenje in obisk tunelov,
 • obisk nahajališča kamnitih krogel,
 • lokalno vodenje v Visokem z obiskom Vidikovca in podzemnih labirintov,
 • lokalno vodenje (obvezno po zakonu) v Sarajevu in Mostarju,
 • tri meditacije in en reading (izvaja Pika Mia Mežik),
 • osnovno nezgodno zavarovanje,
 • slovensko vodenje in organizacijo potovanja.

Doplačila:

 • enoposteljna soba: 60 EUR,
 • zavarovanje odpovedi potovanja: 13,55 EUR,
 • dodatno zdravstveno zavarovanje CORIS (min. 7 oseb, kritje 25.000 EUR): 6 EUR.

Opombe:

 • rok prijave s plačilom akontacije do 10.09.2019,
 • plačilni pogoji: ob prijavi 30%, razlika do 25.09.19. Možno je plačilo na obroke s plačilnimi karticami, ki to omogočajo (zaračunamo dodatne stroške – informacije dobite v agenciji),
 • minimalno število potnikov: 15.

Z vami bo Pika Mia Mežik, ki zase pravi:

»Sem Pika Mia Mežik, ženska, ki odkriva lepote življenja. Skozi življenje sem prestala nemalo izkušenj, ki so me globoko ranile in močno vplivale name, kot osebo. Moje prebujanje in rast sta se začela leta 2012 s Ponovno povezavo, katerega tečaj sem opravila leta 2013 pri dr. Eric Pearlu. Kasneje sem se skozi meditacijo povezala z angeli in začela obiskovati tečaje povezane z duhovnostjo in osebnostno rastjo. Moje delo zajema:

– intuitivno svetovanje (reading)
– sem učiteljica meditacije
– Praktik Ponovne povezave in zdravljenja
– Medij
– Angelska terapevtka
– Prerokovalka
– Bela maginja…
Nenehno se izobražujem in učim.

Poleg zgoraj naštetega tudi predavam na dogodkih Sobota zame, vikend za ljubezen in ravnokar sem se vrnila s predavanja na morju (otok Ugljan).

Na predavanjih učim in predajam znanje iz osebnostne rasti (zavedanje samega sebe, odnosov, postavljanju meja, samopodobi…).

Moja spletna stran jr: https://www.loox-darovi-svetlobe.si/«

Slike