059 072 001 turizem@az-sp.si

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
Prosimo potrdite, da se strinjate s tem, da vas v skladu z našimi Pogoji poslovanja in Varstvom podatkov kontaktiramo glede vašega povpraševanja.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

London – Novo leto 5 dni

0
Cena
od790€
Cena
od790€
Ime in priimek*
E-mail naslov*
Vaše povpraševanje*
* Prosimo potrdite, da se strinjate s tem, da vas v skladu z našimi Pogoji poslovanja in Varstvom podatkov kontaktiramo glede vašega povpraševanja.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Shrani med priljubljene

Adding item to wishlist requires an account

17
5 dni, let
Datumi: 28.12.
Velika Britanija
Šifra: AŽ49
Program

1. dan:Zagreb - London

Zbor potnikov na letališču in prijava na let. Po pristanku v Londonu, sledi transfer v mesto s panoramskim ogledom mesta. Namestitev v hotelu in krajši počitek. Voden sprehod mimo Britanskega muzeja do središča londonskega nočnega življenja v Covent Gardenu, Leicester Square in Piccadilly circus. Prosti čas. Povratek v hotel. Nočitev.

2. dan:London

Zajtrk. Ogled mesta peš in z javnim prevozom. Sprehodili se bomo po Whitehallu, kjer se nahajajo vladna ministrstva, si ogledali parlament in stolp z uro Big Ben, Downing street, kjer je uradna rezidenca britanskega premierja, se slikali s kraljičino nepremično gardo na Paradi konjske garde, se sprehodili okrog St. James Park do kraljeve rezidence Buckinghamske palače. Obiskali bomo največji londonski trg Trafalgar Square, kjer se nahaja Narodna galerija s svetovno znanimi mojstri likovne umetnosti. Zapeljite se s slavnim kolom London Eye in doživite London z višine 137 m. Predlagamo obisk znamenitega muzeja voščenih lutk – Madame Tussauds, najstarejšega muzeja voščenih lutk na svetu. Za ljubitelje muzejev predlagamo znameniti British Museum, zgodovinski muzej, ki se nahaja v bližini našega hotela, ali pa si po lastnih afinitetah ogledate muzeje v okrožju Kensington, ki se nahajajo drug poleg drugega: Natural History Museum, Victoria in Albert Museum in Science Museum (vstop prost). Zvečer predlagamo obisk ene izmed znanih gledaliških predstav v londonskem West Endu. Vrnitev v hotel. Nočitev.

3. dan:London - Greenwich

Zajtrk. Predlagamo poldnevni izlet z ladjo po reki Temzi do Greenwicha. Med vožnjo si boste ogledali številne znamenitosti Londona: Katedralo svetega Pavla, Millennium Bridge, galerijo Tate Modern, Shakespearovo gledališče The Globe, Tower Bridge in mnoge druge. V Greenwichu je observatorij, skozi katerega poteka ničelni poldnevnik, in največji pomorski muzej na svetu. Na znameniti tržnici Greenwich lahko poskusite različne svetovne kuhinje in kupite izvirne izdelke lokalnih umetnikov. Predlagamo ogled Tower of London (najstarejša kraljeva rezidenca, kjer hranijo kraljeve dragulje – ena izmed TOP znamenitosti Londona), sprehod čez Tower Bridge po južnem bregu Temze, t.i. Queenswalk do enega najstarejših pubov v Londonu, ki sta ga obiskovala Shakespeare in Charles Dickens, in do replike gusarske ladje Golden Hinde, s katero je sir Francis Drake plul okoli sveta v 16. stoletju. Sprehod vodi do Shakespearovega gledališča – The Globe Theatre, galerije Tate Modern in čez Millennium Bridge do čudovite katedrale sv. Pavla, nad katero dominira 108 m visoka kupola, druga največja za kupolo sv. Petra v Vatikanu. Prosti čas za nakupe in večerjo. Sprehodite se po najbolj znani evropski nakupovalni ulici Oxford Street, obiščite veleblagovnici Selfridges in Primark, vsekakor pa priporočamo sprehod po razkošni ulici Regent Street, kjer se nahaja Hamleys – ena največjih trgovin z otroškimi igračami na svetu, s kar 7 nadstropji. Povratek v hotel. Nočitev

4. dan:London - eksjurzija v kraljevo mesto Windsor

Zajtrk. Predlagamo poldnevni izlet v kraljevo mesto Windsor, kjer se nahaja uradna rezidenca kraljice in kraljevi dvor ter večno počivališče kraljice Elizabete II. Odhod v bližnji Eton, mestece, ki ga pogosto imenujejo »zibelka angleških državnikov«. Obstaja svetovno znana angleška zasebna šola za mlade moške, ustanovljena leta 1440, iz katere je izšlo 18 nekdanjih britanskih premierjev. Vrnitev v London. Priprave na najbolj noro noč v letu. Predlagamo, da se skupaj odpravite na novoletno večerjo v tipični londonski pub s tradicionalnimi angleškimi specialitetami. Nato nadaljujemo do bregov reke Temze, kjer bomo priča nepozabnemu ognjemetu, ko Big Ben odbije polnoč. Srečno novo leto!!

5.dan:London - Zagreb

Zajtrk. Prosti čas za lastne programe. Odjava iz hotela in prevoz do letališča Heathrow. Prijava na direktni let v Zagreb. Konec programa.

Cena:

 • 790 EUR.

Cena vključuje:

 • letalski prevoz po programu,
 • letalske pristojbine,
 • avtobusni prevozi: London Heathrow Airport-Hotel-Heathrow Airport London,
 • panoramski ogled mesta z avtobusom in peš,
 • namestitev v hotelu Royal National 3* v centru mesta na bazi 4 x nočitev z angleškim zajtrkom v dvoposteljni sobi,
 • turistično vodenje,
 • organizacija in priprava izleta.

Doplačila:

MOŽNA DOPLAČILA v agenciji (ob prijavi):

 • zavarovanje odpovedi potovanja: 4,10% od vrednosti,
 • enopostejna soba: 290 EUR,

MOŽNA DOPLAČILA:  (točne cene boste prejeli v končnem obvestilu)

 • vožnja po London Eye: 32 GBP odrasli, otroci do 16 let: 29 GBP,
 • Madame Tussaud`s + 4D Marvel 4 + Screen: 35 GBP odrasli, otroci do 16 let: 32 ​​GBP,
 • Londonski stolp: 32 GBP,
 • izlet z ladjo do Greenwicha z ogledom Greenwicha: 20 GBP,
 • poldnevni izlet v Windsor in Eton z vstopnico: cca 60 GBP (potrebnih najmanj 15 potnikov).

**Nacionalni muzeji so brezplačni (Britanski muzej, Narodna galerija, Tate Modern, Victoria & Albert Museum, Science Museum, Natural History Museum itd.)

Popust:

 • otrok do 12 let na dodatnem ležišču z 2 odraslima – popust 200 EUR,
 • namestitve v družinskih sobah za 2 odrasli osebi + 2 otroka do 14 let (po dogovoru) – popust 40 EUR na otroka.
Slike

Proceed Booking