059 072 001 turizem@az-sp.si

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
Prosimo potrdite, da se strinjate s tem, da vas v skladu z našimi Pogoji poslovanja in Varstvom podatkov kontaktiramo glede vašega povpraševanja.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

London – Novo leto 4 dni

0
Cena
od700€
Cena
od700€
Ime in priimek*
E-mail naslov*
Vaše povpraševanje*
* Prosimo potrdite, da se strinjate s tem, da vas v skladu z našimi Pogoji poslovanja in Varstvom podatkov kontaktiramo glede vašega povpraševanja.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Shrani med priljubljene

Adding item to wishlist requires an account

12
4 dni, let
Datumi: 29.12.
Velika Britanija
Šifra: AŽ49
Program

1. dan:Zagreb - London

Zbor potnikov na letališču in prijava na let. Po pristanku v Londonu, sledi transfer v mesto s panoramskim ogledom mesta. Namestitev v hotelu in krajši počitek. Voden sprehod mimo Britanskega muzeja do središča londonskega nočnega življenja v Covent Gardenu, Leicester Square in Piccadilly circus. Prosti čas. Povratek v hotel. Nočitev.

2. dan:London

Zajtrk. Ogled mesta peš in z javnim prevozom. Sprehodili se bomo po Whitehallu, kjer se nahajajo vladna ministrstva, si ogledali parlament in stolp z uro Big Ben, Downing street, kjer je uradna rezidenca britanskega premierja, se slikali s kraljičino nepremično gardo na Paradi konjske garde, se sprehodili okrog St. James Park do kraljeve rezidence Buckinghamske palače. Obiskali bomo največji londonski trg Trafalgar Square, kjer se nahaja Narodna galerija s svetovno znanimi mojstri likovne umetnosti. Zapeljite se s slavnim kolom London Eye in doživite London z višine 137 m. Popoldne predlagamo ogled znamenitega muzeja voščenih lutk – Madame Tussauds, najstarejšega muzeja voščenih lutk na svetu. Predlagamo večer. odhod v največji londonski park Hyde Park, kjer se odvija Winter Wonderland, novoletni sejem na prostem. Poleg fantastične gastronomske ponudbe in odličnega piva se lahko odpravite na drsanje, obiščete cirkus, zabaviščni park, obiščete sejem in kupite dobrote in spominke za svoje najdražje. in traja nekaj ur. Povratek v hotel. Nočitev.

3. dan:London - Greenwich

Zajtrk. Predlagamo poldnevni izlet z ladjo po reki Temzi do Greenwicha. Med vožnjo si boste ogledali številne znamenitosti Londona: Katedralo svetega Pavla, Millennium Bridge, galerijo Tate Modern, Shakespearovo gledališče The Globe, Tower Bridge in mnoge druge. V Greenwichu je observatorij, skozi katerega poteka ničelni poldnevnik, in največji pomorski muzej na svetu. Na znameniti tržnici Greenwich lahko poskusite različne svetovne kuhinje in kupite izvirne izdelke lokalnih umetnikov. Predlagamo ogled HM Tower of London, najstarejše kraljeve rezidence iz 11. stoletja, kjer hranijo kraljeve dragulje. V bližini je St. Pavlova katedrala, mojstrovina 17. stoletja. Priprave na najbolj noro noč v letu. Predlagamo, da se skupaj odpravite na novoletno večerjo v tipični londonski pub s tradicionalnimi angleškimi specialitetami. Nato nadaljujemo do bregov reke Temze, kjer bomo priča nepozabnemu ognjemetu, ko Big Ben odbije polnoč. Srečno novo leto!!

4.dan:London - Zagreb

Zajtrk. Prosti čas za lastne aktivnosti do prevoza na letališče. Prijava na direktni let v Zagreb. Konec programa.

Cena:

 • 700 EUR.

Cena vključuje:

 • letalski prevoz po programu,
 • letalske pristojbine,
 • avtobusni prevozi: London Heathrow Airport-Hotel-Heathrow Airport London,
 • panoramski ogled mesta z avtobusom in peš,
 • namestitev v hotelu Royal National 3* v centru mesta na bazi 3 x nočitev z angleškim zajtrkom v dvoposteljni sobi,
 • turistično vodenje,
 • organizacija in priprava izleta.

Doplačila:

MOŽNA DOPLAČILA v agenciji (ob prijavi):

 • zavarovanje odpovedi potovanja: 4,10% od vrednosti,
 • enopostejna soba: 220 EUR,

MOŽNA DOPLAČILA:  (točne cene boste prejeli v končnem obvestilu)

 • vožnja po London Eye: 32 GBP odrasli, otroci do 16 let: 29 GBP,
 • Madame Tussaud`s + 4D Marvel 4 + Screen: 35 GBP odrasli, otroci do 16 let: 32 ​​GBP,
 • Londonski stolp: 32 GBP,
 • izlet z ladjo do Greenwicha z ogledom Greenwicha: 20 GBP,
 • poldnevni izlet v Windsor in Eton z vstopnico: cca 60 GBP (potrebnih najmanj 15 potnikov).

**Nacionalni muzeji so brezplačni (Britanski muzej, Narodna galerija, Tate Modern, Victoria & Albert Museum, Science Museum, Natural History Museum itd.)

Popust:

 • otrok do 12 let na dodatnem ležišču z 2 odraslima – popust 70 EUR,
 • namestitve v družinskih sobah za 2 odrasli osebi + 2 otroka do 12 let (po dogovoru) – popust 40 EUR na otroka.
Slike

Proceed Booking