059 072 001 turizem@az-sp.si

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
Prosimo potrdite, da se strinjate s tem, da vas v skladu z našimi Pogoji poslovanja in Varstvom podatkov kontaktiramo glede vašega povpraševanja.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

London

0
Cena
od540€
Cena
od540€
Ime in priimek*
E-mail naslov*
Vaše povpraševanje*
* Prosimo potrdite, da se strinjate s tem, da vas v skladu z našimi Pogoji poslovanja in Varstvom podatkov kontaktiramo glede vašega povpraševanja.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Shrani med priljubljene

Adding item to wishlist requires an account

6
4 dni, let
Datumi: 20.10., 8.12.
Velika Britanija
Šifra: AŽ49
Program

1. dan:Zagreb - London

Zbor potnikov na letališču v Zagrebu. Prijava na let v London. Po pristanku v Londonu sledi transfer v mesto in panoramski ogled mesta: Kensington Gardens, Albert Memorial, Royal Albert Hall, Hyde Park, Westminster Abbey, Parliament, Big Ben, London Eye, Trafalgar Square… Hotel namestitev in krajši počitek. Voden sprehod mimo Britanskega muzeja do središča nočnega življenja Londona. Povratek v hotel. Nočitev.

2. dan:London - izlet v Greenwich

Zajtrk. Predlagamo poldnevni izlet z ladjo po reki Temzi do Greenwicha, kjer poteka ničelni poldnevnik, Greenwich pa je znan tudi po kraljevih muzejih, največjem pomorskem muzeju in observatoriju. Na tržnici Greenwich bomo poskusili specialitete mednarodne kuhinje po ugodnih cenah. Popoldne prosto. Predlagamo ogled Tower of London (najstarejša kraljeva rezidenca, kjer hranijo kraljeve dragulje – ena izmed TOP znamenitosti Londona), sprehod čez Tower Bridge po južnem bregu Temze, t.i. Queenswalk do enega najstarejših pubov v Londonu, ki sta ga obiskovala Shakespeare in Charles Dickens, in do replike gusarske ladje Golden Hinde, s katero je sir Francis Drake plul okoli sveta v 16. stoletju. Sprehod vodi do Shakespearovega gledališča – The Globe Theatre, galerije Tate Modern in čez Millennium Bridge do čudovite katedrale sv. Pavla, nad katero dominira 108 m visoka kupola, druga največja za kupolo sv. Petra v Vatikanu. Prosti čas. Zvečer predlagamo obisk ene od znanih gledaliških predstav na londonskem West Endu. Povratek v hotel. Nočitev.

3. dan:London

Zajtrk. Ogled mesta peš in z javnim prevozom. Sprehodili se bomo po Whitehallu, kjer se nahajajo vladna ministrstva, si ogledali parlament in stolp z uro Big Ben, Downing street, kjer je uradna rezidenca britanskega premierja, se slikali s stalno kraljevo gardo na Horse Guard Parade, se sprehodili po St. . James Park do kraljeve rezidence Buckinghamske palače. Obiskali bomo največji londonski trg Trafalgar Square, kjer se nahaja Narodna galerija s svetovno znanimi mojstri likovne umetnosti. Zapeljite se s slavnim kolom London Eye in doživite London z višine 137 m. Popoldne prosto. Predlagamo obisk znamenitega muzeja voščenih lutk – Madame Tussauds, najstarejšega muzeja voščenih lutk na svetu. Sprehodite se po najbolj znani evropski nakupovalni ulici Oxford Street, obiščite veleblagovnici Selfridges in Primark, vsekakor pa priporočamo sprehod po razkošni ulici Regent Street, kjer se nahaja Hamleys – ena največjih trgovin z otroškimi igračami na svetu, s kar 7 nadstropji. Zvečer predlagamo, da gremo skupaj v tradicionalno gostilno. Okusite znamenito ribo in krompirček z neizogibnim pivom. Povratek v hotel. Nočitev

4. dan:London - Zagreb

Zajtrk. Za ljubitelje muzejev predlagamo znameniti British Museum, zgodovinski muzej, ki se nahaja v bližini našega hotela, ali pa si po lastnih afinitetah ogledate muzeje v okrožju Kensington, ki se nahajajo drug poleg drugega: Natural History Museum, Victoria in Albert Museum in Science Museum (vstop prost). Transfer na letališče. Polet proti Zagrebu. Pristanek v Zagrebu. Konec programa.

Cena:

 • 690 EUR – 20.10.2023,
 • 590 EUR  – 8.12.2023.

Cena vključuje:

 • letalski prevoz po programu,
 • letališke pristojbine in pristojbina za izdajo letalske karte, ki se plača ob rezervaciji paketa: 158 EUR,
 • vključen 1 kos oddane prtljage na osebo (vsak kovček do 23 kg) + 1 kos ročne prtljage (do 8 kg, dimenzije 55x40x23 cm),
 • avtobusni prevozi Letališče London Heathrow – hotel – Letališče Heathrow London,
 • vsi ogledi po programu,
 • namestitev v hotelu Royal National 3* v centru mesta na bazi 3 x nočitev z angleškim zajtrkom v dvoposteljni sobi,
 • organizacija in priprava izleta.

Doplačila:

MOŽNA DOPLAČILA v agenciji (ob prijavi):

 • enoposteljna soba: 210 EUR,
 • zavarovanje odpovedi potovanja: 4,10% od vrednosti aranžmaja.

Ostala doplačila: (cene okvirja, točne cene boste prejeli v končnem obvestilu)

 • vožnja po London Eye: 32 GBP odrasli, otroci do 16 let: 29 GBP,
 • Madame Tussaud`s + 4D Marvel 4 + Screen: 35 GBP odrasli, otroci do 16 let: 32 ​​GBP
 • Tower of London do 31.05: 28 GBP, od 01.06: 32 GBP
 • izlet z ladjo do Greenwicha z ogledom Greenwicha: 20 GBP.

**Nacionalni muzeji so brezplačni (Britanski muzej, Narodna galerija, Tate Modern, Victoria & Albert Museum, Science Museum, Natural History Museum itd.).

Popust:

 • otrok do 12 let na dodatnem ležišču z 2 odraslima: popust 70 EUR,
 • možna namestitev v družinskih sobah (po dogovoru) za 2 odrasla in 2 otroka do 12 let s popustom 40 EUR na otroka (301,38 EUR)

Opombe:

 • vstop v Veliko Britanijo je od 1. oktobra 2021 možen le z veljavnim potnim listom.
  V času objave programa poleti še niso bili fiksno rezervirani (potrditev letalskih poletov je odvisna tudi od števila pravočasnih rezervacij s strani potnikov), zato se v tej zvezi lahko še malenkost spremeni program, vrstni red ogledov, odhodno letališče in eventuelno tudi datum odhoda za kak dan.

  Pridržujemo si pravico do prerazporeditve ogledov po dnevih.

Slike

Proceed Booking