059 072 001 turizem@az-sp.si

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
Prosimo potrdite, da se strinjate s tem, da vas v skladu z našimi Pogoji poslovanja in Varstvom podatkov kontaktiramo glede vašega povpraševanja.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Linz, Češki Krumlov, dolina Donave in avstrijska jezera – advent

0
Cena
od225€
Cena
od225€
Ime in priimek*
E-mail naslov*
Vaše povpraševanje*
* Prosimo potrdite, da se strinjate s tem, da vas v skladu z našimi Pogoji poslovanja in Varstvom podatkov kontaktiramo glede vašega povpraševanja.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Shrani med priljubljene

Adding item to wishlist requires an account

29
3 dni, avtobus
Datumi: 18.12.
Češka, Avstrija
Šifra: AŽ49
Program

1. dan:Zagreb - Dolina Donave Wachau - Krems - Melk - Linz

Odhod avtobusa iz Zagreba. Vožnja skozi Slovenijo in Avstrijo s krajšimi postanki na poti. Pot nadaljujemo proti avstrijski dolini Donave Wachau, ki je pod zaščito Unesca. Slikovita pokrajina z vinogradi, majhnimi vasicami, gradovi in ​​gradišči privablja obiskovalce vse leto. Obisk mesta Krems, ki je staro več kot 1000 let in slovi po vinu in gorčici. Sprehod po starem mestnem jedru do župnijske cerkve, Piaristenkirche in Landstrasse. Prosti čas za kavo in obisk božičnega sejma. Vožnja ob bregovih Donave do mesta Melk, znanega po velikem benediktinskem samostanu. V slikovitem mestu poteka božični sejem. Nadaljevanje vožnje do Linza. Nastanitev v hotelu. Nočitev.

 

2. dan:Hotel - Češki Krumlov - Linz

Zajtrk. Izlet v bližnjo Češko in v eno najlepših majhnih srednjeevropskih mest – Češki Krumlov je eno najbolj romantičnih zgodovinskih mest na Češkem, idilično umeščeno nad reko Vltavo. Sprehod s sopotnikom po mestecu ob starih palačah, po grajskih dvoriščih ter ozkih ulicah in trgih je kot potovanje s časovnim strojem v pretekle čase! Prosti čas za kavo ali kosilo v češki pivnici v tem edinstvenem kraju pod zaščito Unesca, še posebej privlačnem v tem prazničnem času v letu. Vrnitev v Linz. Sprehod skozi mestno jedro tretjega največjega mesta v Avstriji do mestne hiše, katedrale, starega mestnega jedra in trga Hauptplatz. Prosti čas za sprehod, nakupovanje in obisk božičnega sejma. Povratek v hotel. Nočitev.

3. dan:Avstrijska Jezera - Zagreb

Zajtrk. Vožnja do čudovitega območja avstrijskih jezer. V adventnem času so slikoviti mali baročni adventni sejmi z jaslicami, plavajočimi lučkami po jezeru in romantičnim vzdušjem v vseh manjših mestih. Vožnja po romantični cesti avstrijskih jezer ob jezeru Traunsee, ogled mesteca Gmunden, nekoč središča trgovine s soljo, danes pa kraja, znanega po proizvodnji keramike. Sprehod skozi staro mestno jedro do mestne hiše s porcelanastimi zvonovi, ter po sprehajalni poti – promenada ob obali jezera. Gmunden je tudi dom znamenitega gradu Ort, poznanega iz priljubljenih televizijskih serij. Vožnja do obale slikovitega jezera Wolfgangsee. Prihod v ljubko in idilično mesto St. Wolfganga, ki slovi po veliki cerkvi s Pacherjevim renesančnim oltarjem in razgledno točko s pogledom na jezero. Kraj je postal znan po operetah in hotelih, kamor prihajajo bogati in slavni. Po prostem času za kavo ali sprehod nadaljujemo pot z vožnjo skozi idilične pokrajine in mesteca do Avstrijske romantične ceste. Spustimo se proti Halštatskemu jezeru in nadaljujemo do mesteca Bad Aussee. Povratek z vožnjo skozi čudovite gorske predele do Liezna in naprej proti Hrvaški s postankom na poti. Prihod v Zagreb v poznih urah.

 

Cena:

  • 225 EUR.

Cena vključuje:

  • prevoz s turističnim avtobusom po programu,
  • oglede po programu,
  • namestitev v dvoposteljnih sobah na bazi 2 x nočitev z zajtrkom v hotelu 3/4* v okolici Linza/Wells,
  • turističnega vodnika z licenco – vodenje skozi celotno potovanje.

Doplačila:

  • vstopnice za muzeje in kulturnozgodovinske spomenike,
  • dodatne vsebine in izdatki, ki niso predvideni v programu, izdatki osebne narave (pijača, dodatni obroki, telefon, vozovnice za javni mestni promet ipd.),
  • zavarovanje odpovedi potovanja: 4,10% od vrednosti aranžmaja,
  • enoposteljna soba: 99 EUR.
Slike

Proceed Booking