059 072 001 turizem@az-sp.si

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
Prosimo potrdite, da se strinjate s tem, da vas v skladu z našimi Pogoji poslovanja in Varstvom podatkov kontaktiramo glede vašega povpraševanja.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Križarjenje po Dalmaciji

0
Cena
od399€
Cena
od399€
Ime in priimek*
E-mail naslov*
Vaše povpraševanje*
* Prosimo potrdite, da se strinjate s tem, da vas v skladu z našimi Pogoji poslovanja in Varstvom podatkov kontaktiramo glede vašega povpraševanja.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Shrani med priljubljene

Adding item to wishlist requires an account

116
5 dni, križarjenje
Datumi: 26.4., 30.4., 17.5., 24.5., 31.5., 20.9., 27.9., 4.10., 11.10.
Hrvaška
Šifra: AŽ1
Program

1. dan:Split - Makarska

Odhod avtobusa iz različnih vstopnih postaj v Sloveniji: MURSKA SOBOTA (avtobusna postaja) – 01.00, MARIBOR (avtobusna postaja) – 02.00, SLOVENSKA BISTRICA (izpred Spar centra) – 02.30, CELJE (pred dvorano Zlatorog) – 03.15, ŽALEC (avtobusna postaja) – 03.40, DRAVOGRAD (avtobusna postaja) – 02.20, SLOVENJ GRADEC (avtobusna postaja) – 02.35, VELENJE (bencinska postaja Petrol pri gasilskem domu) – 03.05, DOMŽALE (izpred Mercator centra) – 04.10, LJUBLJANA (parkirišče Dolgi most) – 04.40, NOVO MESTO (bencinski servis Žabja vas) – 05.40. Vožnja s krajšimi postanki mimo Zagreba in Zadra do Splita. Predvidoma ob 12.00 uri prihod v dalmatinsko prestolnico. Sprehod po znameniti Splitski rivi in živahni tržnici. Pred vkrcanjem na ladjo, kavica na rivi. Odhod ladje GRADINA ob 13.00 uri. Križarjenje vzdolž dalmatinske obale v smeri Makarske. Kosilo na ladji. V popoldanskih urah postanek za kopanje v enem od zalivov Makarske rivijere. Nočitev v pristanišču v centru Makarske. V večernih urah prosto za samostojne oglede in sprehode po znameniti promenadi, ki se ponaša s številnimi restavracijami, trgovinami in bari. Nočitev na ladji.

2. dan:Makarska - otok Korčula

Po zajtrku plovba v smeri otoka Korčula. Kosilo na ladji v enem izmed idiličnih zalivov. Prosto za kopanje. V popoldanskih urah prihod v mesto Korčula, rojstni kraj svetovnega popotnika in pustolovca Marka Pola. Prosto za kopanje, sprehode in samostojne oglede. Nočitev v luki, tik ob mestu Korčula.

3. dan:otok Korčula - otok Vis

Po zajtrku plovba v smeri otoka Vis. Zaradi dolge izoliranosti je otok resnično nekaj posebnega in zanj še kako velja slogan »Mediteran kot je bil nekoč«. Kosilo na ladji in postanek za kopanje v enem izmed čudovitih zalivov. V popoldanskih urah prihod v viško luko. Prosto za samostojne oglede in sprehode. Nočitev na ladji v viški luki.

4. dan:otok Vis - otok Hvar

Po zajtrku odhod ladje z otoka Vis. Plovba v smeri »Paklenih otokov«, ki se nahajajo neposredno pred mestom Hvar. Postanek na »Paklenih otokih«. Prosto za kopanje in sončenje v kristalno čistem morju. Kosilo na ladji in prosto za kopanje in sončenje. V poznih popoldanskih urah prihod v mesto Hvar. V večernih urah prosto za sprehode in samostojne oglede. Nočitev na ladji.

5. dan:otok Hvar - Split

V zgodnjih jutranjih urah odhod z otoka Hvar. Plovba v smeri Splita. Zajtrk na ladji. Prihod v Split in izkrcanje predvidoma ob 10.00 uri. Prosto za sprehod po splitski tržnici in nakupe. Odhod avtobusa ob 12.00 uri. Prihod v Slovenijo v poznih večernih urah.

Cena:

 • 399 EUR na osebo.

Cena vključuje:

 • križarjenje po programu,
 • namestitev v dvoposteljnih kabinah (1/2 TWC S sef KL) v podpalubju,
 • 4 x polpenzion (zajtrk in kosilo),
 • luške pristojbine,
 • strošek goriva in posadke,
 • dostop do interneta,
 • spremljavo,
 • organizacijo in izvedbo potovanja.

Doplačila:

 • turistična taksa 4 EUR po osebi na dan (na mestu samem),
 • konzumacija pijač na ladji (na mestu samem),
 • napitnina za posadko (na mestu samem),
 • za namestitev v kabinah na glavni palubi 40 EUR po osebi,
 • za posredovanje 23 EUR na prijavnico (voucher),
 • doplačilo za avtobusni prevoz 79 EUR po osebi (Slovenija-Split-Slovenija).

Opombe:

OPIS LADJE GRADINA 1: 18 dvoposteljnih kabin za 36 oseb (6 kabin je v podpalubju in 12 kabin na glavni palubi). Vsaka kabina je klimatizirana, ima lastni tuš in WC ter je opremljena z omaro, sefom in sušilcem za lase. Saloni so klimatizirani. Na glavni palubi sta notranji in zunanji salon za goste ter bar, ki je gostom proti doplačilu na razpolago celi dan. Na tretji palubi je velik prostor za sončenje z ležalniki. Pristop za kopanje je urejen na krmi ladje (velika prostorna platforma).

Slike

Proceed Booking