059 072 001 turizem@az-sp.si

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
Prosimo potrdite, da se strinjate s tem, da vas v skladu z našimi Pogoji poslovanja in Varstvom podatkov kontaktiramo glede vašega povpraševanja.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Krabi – pristna Tajska: sanjske plaže in odlična kulinarika

0
Cena
od1,699€
Cena
od1,699€
Ime in priimek*
E-mail naslov*
Vaše povpraševanje*
* Prosimo potrdite, da se strinjate s tem, da vas v skladu z našimi Pogoji poslovanja in Varstvom podatkov kontaktiramo glede vašega povpraševanja.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Shrani med priljubljene

Adding item to wishlist requires an account

194
10 dni, let
Datumi: 25.6., 10.12.
Tajska
Šifra: AŽ1
Program

1. in 2. dan:Ljubljana - Dubaj - Krabi

Predvidoma ob 12:45 uri zbor na letališču v Ljubljani. Polet Ljubljana – Dubaj ob predvidoma 15:15 uri, pristanek v Dubaju ob predvidoma 23:05 uri (+ 2 uri). Nadaljevanje poleta proti Krabiju ob 1:00 uri. Predviden pristanek v Krabiju ob 10.40 uri (+ 5 ur). Po ureditvi mejnih formalnosti prevoz do hotela Deevana Plaza 4* v Ao Nangu. Po pozdravni pijači namestitev v sobe in kratek počitek. V nadaljevanju popoldneva sprehod s slovenskim in z lokalnim vodičem po pestrem Ao Nangu. Ao Nang je center turističnega dogajanja, s številnimi možnostmi za nakupovanje, uživanje ob kavi ter vrhunski kulinariki. Prosto za uživanje na plaži ali v mestu. Organizirana večerja v pristni lokalni restavraciji. Nočitev.

3. dan:Potepanje po sanjskih otočkih

Zajtrk. Po zajtrku prevoz do pomola ter vkrcanje na tradicionalno dolgorepo ladjico, s katero obiščemo štiri znamenite otočke s sanjskimi plažami. Najprej vožnja mimo »Chicken Islanda« oz. Kokošjega otoka. Ob pogledu nanj bo jasno, od kod otoku ime. Krajši postanek in možnost za snorklanje in opazovanje slikovitih tajskih ribic. Nadaljevanje poti do Tup otoka s peščeno belo plažo in turkiznim morjem. Ob oseki možnost sprehoda med dvema otočkoma. Sledi Poda otok, ki ponuja ogromno možnosti za plavanje in uživanje v kristalno čisti vodi. Počitek na sanjskih peščenih plažah. Na potepu sledi še obisk znamenite Railey plaže, ki se ponaša z živahno atmosfero. Na poti do jame Pranang se bomo srečali z opicami,
opazovali stalaktite in stalagmite. Ogled jame, ki ima poseben pomen za Tajce. Vrnitev v Ao Nang. Možnost večerje v hotelu ali v eni izmed številnih lokalnih restavracij (doplačilo), nočitev.

4. dan:Krabi: od slonov do tigrov

Zajtrk. Po zajtrku odhod na celodnevni potep po Krabiju. Obisk zavetišča za slone, kjer domačini predstavijo naravo teh čudovitih živali. Možnost hranjenja in božanja slonov in slikanje z njimi. Nadaljevanje poti do Tigrove jame (Wat Tham Sua), budističnega templja na severovzhodu Krabija. Poimenovanje jame izvira s strani budističnega meniha, ki je hodil k jami meditirat, tam pa je srečal tigre, ki so se sprehajali. Okolica jame slovi po znameniti tajski arhitekturi. Nadaljevanje poti do naravne lagune, emeraldnega bazena. Sprehod skozi slikovito naravo in osvežitev v naravnem tolmunu. Dan se zaključi na slikoviti tajski lokalni tržnici, kjer boste videli ogromno lokalnih eksotičnih sestavin in specialitet ter imeli možnost nakupa in pokušnje odličnih kulinaričnih mojstrovin. Vrnitev v Ao Nang. Večerja v hotelu ali v eni izmed številnih lokalnih restavracij (doplačilo). Nočitev.

5. dan:Ao Nang

Zajtrk. Prosto za samostojne oglede, nakupe in tudi kopanje ali možnost različnih fakultativnih izletov. Nočitev.

6.,7.,8.,9. dan:Krabi: prave počitnice

Po zajtrku sledi odjava iz hotela Deevana Plaza 4*. Prosto do odhoda v idilični hotel na obali – Beyond Beach Resort 4*. Namestitev v sobah. Prosto za kopanje in uživanje na sanjskih plažah tajskega Krabija. V ho- telu polpenzion (zajtrk in večerja) vse dni bivanja. Možnost različnih fakultativnih izletov.

10. dan:Krabi - Dubaj - Ljubljana

Zajtrk. Ob 12:00. uri odjava iz sobe. Koriščenje plaže in bazena vse do odhoda na letališče. Ob predvidoma 19:00 uri prevoz do letališča. Polet iz Krabija proti Dubaju ob 23:50 uri. Pristanek v Dubaju ob 3:40 uri zjutraj. Nadaljevanje poti proti Ljubljani ob 10:00 uri dopoldan. Predviden pristanek na letališču v Ljubljani ob 14:15 uri.

Cena:

  • 1699 EUR.

Cena vključuje:

Doplačila:

Popusti:

100 EUR popusta na osebo za prijave do 31.3.2023!

  • Otrok do 11. leta na dodatnem ležišču v sobi z dvema odraslima 5 %,
  • odrasla oseba na dodatnem ležišču 5%.
Slike

Proceed Booking