059 072 001 turizem@az-sp.si

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
Prosimo potrdite, da se strinjate s tem, da vas v skladu z našimi Pogoji poslovanja in Varstvom podatkov kontaktiramo glede vašega povpraševanja.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Italjanska jadranska obala

0
Cena
od369€
Cena
od369€
Ime in priimek*
E-mail naslov*
Vaše povpraševanje*
* Prosimo potrdite, da se strinjate s tem, da vas v skladu z našimi Pogoji poslovanja in Varstvom podatkov kontaktiramo glede vašega povpraševanja.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Shrani med priljubljene

Adding item to wishlist requires an account

29
5 dni, bus
Datumi: 16.6., 24.9.
Italija
Šifra: AŽ1
Program

1. dan:Slovenija - Benetke - Rimini

Odhod avtobusa turistične kategorije iz različnih vstopnih postaj v Sloveniji: MURSKA SOBOTA (avtobusna postaja) – 03.00, MARIBOR (avtobusna postaja) – 04.00, LJUBLJANA (parkirišče Dolgi most) – 06.00, NOVA GORICA (avtobusna postaja). Vožnja s krajšimi postanki MIMO Udin, Benetk in Bologne do Riminija. Prihod v hotel v poznih popoldanskih urah. Namestitev v hotelu. Storitev polnega penzion – pri kosilu in večerji neomejeno vključena voda in lokalno vino. Večerja. Po večerji glasbeno animacijski program. Nočitev.

2. dan:Rimini

Po zajtrku prosto za samostojne aktivnosti. Riviera Rimini leži ob jadranski obali v provinci Emilia Romagna in se ponaša z neskončnimi peščenimi plažami (35 km). Kosilo. V popoldanskih urah ogled starega dela Riminija: čudovito mestno središče, tempelj družine Malatesta, Avgustov slavolok, Tiberijev most … Rimini je tudi rojstno mesto znamenitega režiserja Federica Fellinija. Večerja. Po večerji glasbeno animacijski program. Nočitev.

3. dan:Rimini - San Marino

Po zajtrku prosto za kopanje, sončenje, sprehode, nakupe … Kosilo. Ob 13.00 vožnja do najstarejše evropske republike San Marino. Daljši postanek za ogled mestnih znamenitosti: vrata in cerkev Sv. Frančiška, Trg svobode z vladno palačo, bazilika Sv. Marina. Pred odhodom v hotel prosto za samostojne oglede in nakupe. Večerja v hotelu. Po večerji glasbeno animacijski program. Nočitev.

4. dan:Rimini

Po zajtrku prosto za kopanje, sončenje, sprehode, nakupe … Kosilo. Po kosilu izlet v notranjost Emilia Romagna. Dežela Emilia Romagna je ena izmed najbogatejših v Italiji in znana po izvrstni kulinariki (tartufi, odlična oljčna olja, parmezan, balzamični kis). Postanek za obisk turistične kmetije (»Agriturismo«). Degustacija oljčnega olja, pršuta, sira in odličnih italijanskih vin. Vrnitev v hotel. Večerja. Po večerji glasbeno animacijski program. Nočitev.

5. dan:Rimini - Bologna - Slovenija

Po zajtrku odhod iz hotela. Vožnja do Bologne. Dve urni postanek za ogled prestolnice dežele Emilije Romanije. Sprehod po središču mesta, ki slovi po odlični kulinariki, značilnih rdečih opečnatih stavbah, tipičnih italijanskih trgih in veličastni univerzitetni tradicij (univerza je bila ustanovljena že leta 1088). Nadaljevanje poti mimo Benetk in Udin do Slovenije. Prihod v Mursko Soboto v večernih urah.

Cena:

  • 369 EUR na osebo.

Cena vključuje:

  • prevoz z avtobusom turistične kategorije (HD, klima, WC, video) z vključenimi cestninami in parkirninami,
  • 4 x polpenzion v hotelu 3* v Riminiju – sobe 1/2 TWC,
  • ogled starega dela mesta Rimini,
  • izlet v San Marino,
  • izlet v notranjost Emilia Romagna (degustacija oljčnega olja, pršuta, sira in odličnih italijanskih vin),
  • oglede po programu,
  • organizacijo, izvedbo in vodenje programa.

Doplačila:

  • za enoposteljno sobo 80 EUR,
  • za posredovanje 23 EUR na prijavnico (voucher).

Opombe:

 Pogoj za izvedbo potovanja je najmanj 44 potnikov!

Slike

Proceed Booking