059 072 001 turizem@az-sp.si

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
Prosimo potrdite, da se strinjate s tem, da vas v skladu z našimi Pogoji poslovanja in Varstvom podatkov kontaktiramo glede vašega povpraševanja.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Indonezija potovanje – Bali

0
Cena
od1,835€
Cena
od1,835€
Ime in priimek*
E-mail naslov*
Vaše povpraševanje*
* Prosimo potrdite, da se strinjate s tem, da vas v skladu z našimi Pogoji poslovanja in Varstvom podatkov kontaktiramo glede vašega povpraševanja.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Shrani med priljubljene

Adding item to wishlist requires an account

71
11 dni, let
Datumi: 20.2.2024
Indonezija
Šifra: AŽ19
Program

1. dan:Ljubljana - Istanbul

Odhod iz Ljubljane preko Istanbula proti Jakarti.

2. dan:Istanbul - Jakarta

V glavnem mestu Indonezije pristanemo v večernih urah. Po opravljenih carinskih formalnostih sledi prevoz do hotela v bližini letališča. Namestitev in nočitev.

3. dan:Jakarta - Bali - Tanah Lot - Kuta

Po zajtrku se bomo vrnili na bližnje letališče, od koder poletimo na Bali. Bali, pretežno gorat otok vulkanskega izvora je eden najzanimivejših otokov. Poln bogate zgodovine, peščenih plaž Indijskega oceana, čarobnih templjev, prekrasnih riževih teras, vulkanov ter ugodnih nakupov nas bo povsem očaral. Sledi obisk najlepšega in najbolj romantičnega templja na otoku, Tanah Lot, ki se ponosno dviga z morja. Prevoz na jug otoka v Kuto. Namestitev v hotelu, prosto in nočitev.

4. dan:Jatiluwih Riževe Terase – Opičji Gozd - Ubud

Zajtrk. Prva postaja našega dne bodo prekrasne riževe terase Jatiluwih green landa, ki se razprostirajo na cca 600 hektarih in so od leta 2012 pod UNESCOVO zaščito. Sprehodili se bomo med temi zelenimi polji in se naužili zares čudovitih pogledov. Nato se bomo odpeljali v mesto Ubud, kulturno prestolnico Balija ter zagotovo najbolj simpatično mestece na tem rajskem otoku, kjer bomo obiskali Sveti opičji gozd. Sprehodili se bomo med neštetimi, včasih malce nadležnimi opicami, ki so si za svoje domovanje izbrale ta starodavni tempelj. Namestitev v hotelu, prosto in nočitev.

5. dan:Ubud - Tropski Vrt - Besakih - Ubud

Zajtrk. Ta dan se bomo zazrli v najpomembnejši balijski tempelj Besakih, ki leži na pobočju 3.142 metrov visoke gore Agung. Ogledali si bomo kompleks številnih hindujskih templjev. Na poti se bomo zaustavili v tropskem vrtu, kjer bomo spoznali kako raste tropsko sadje, kava, kakava… Prav tako se bomo seznanili s kuni podobnim vrečarjem, indonezijsko cibetovko, katera se hrani z zrni kave, jih nato izloči in iz njenih izločkov na Baliju pridelujejo eno najdražji kav na svetu, kavo Kopi Luwak. Povratek v hotel, prosto in nočitev.

6. dan:Ubud - Tampak Siring - Tegalalang - Ubud

Po zajtrku bomo obiskali živopisno lokalno tržnico ter se nato odpeljali do zanimivega balijskega templja očiščevanja – Tampak Siring. Balijci verjamejo, da iz izvirov teče zdravilna voda, ki ima posebno moč in lahko pozdravi njihove tegobe. Nato se bomo ustavili v vasici Tegalalang, kjer si bomo ogledali prekrasne riževe terase, ki se kot ogromne stopnice zlivajo z vulkanskih strmin proti pragozdovom v dolini. Kasneje nas bo naš prijatelj Komang odpeljal v svojo vasico, kjer nam bo na slikovit način predstavil vaško življenje na Baliju. Popeljal nas bo do glavnega vaškega paviljona, kjer se dogajajo vse pomembne stvari v vasi, kjer je tabla s popisom prebivalcev vasi, njihovih koles, motorjev, avtomobilov itd. Komang nam bo razkazal tudi svojo hišo, nam razložil kako morajo biti po njihovem verovanju postavljene hiše na Baliju, na kateri strani je lahko kuhinja, spalnica… Navdušeni nad zanimivim dnem se bomo vrnili v hotel. Prosto in nočitev.

7. dan:Ubud - zajtrk z orangutani in kopanje slonov - Nusa Dua

Čaka nas nad vse razburljiv dan; predstavljajte si, da pri zajtrku ne sedite le kot kralj, temveč si mizo delite z osupljivimi orangutani, kralji džungle, nato pa skočite direktno v srce akcije, na nepozabno izkušnjo s sloni. Medtem ko se bomo zabavali, bomo izvedeli zanimive zgodbe o slonih; sloni nimajo znojnic, s katerimi bi se ohladili, zato se ti velikani zatečejo k blatu, da se zaščitijo pred vročino in nevarnostjo sončnih opeklin. Čeprav njihova koža deluje kot neprebojna oklepa, jih lahko sončni žarki v resnici opečejo. Težko se bomo poslovili od vseh simpatičnih živali, vendar naš dan se bo zaključil s prevozom do Nusa Due, ki se ponaša z najlepšimi plažami na otoku. Namestitev v hotelu ob morju, prosto in nočitev.

8. - 9. dan:Nusa Dua

Zajtrk in prosto za kopanje ali samostojno raziskovanje okolice. Nočitev.

10. dan:Bali - Jakarta - Istanbul

Po zajtrku prosto do prevoza na letališče, od koder poletimo v Jakarto. Po opravljenih carinskih formalnostih v večernih urah poletimo v Istanbul.

11. dan:Istanbul - Ljubljana

Sledi še polet proti Ljubljani, kamor prispemo v jutranjih urah.

Cena:

  • 15 potnikov: 1835 EUR,
  • 10 – 14 potnikov: 2035 EUR.

Cena vključuje:

Cena ne vključuje:

Doplačila:

  • za enoposteljno sobo: 195 EUR,
  • zavarovanje odpovedi potovanja: 4,10% od vrednosti aranžmaja.

Opombe:

POPUST NA ZGODNJE PRIJAVE:

100,00 EUR na osebo za prijave do najkasneje 30.09.2023.

Slovenski državljani za vstop v Indonezijo potrebujemo vizo, ki jo dobimo na letališču v Jakarti. Cena cca 30,00 EUR in ni všteta v ceno aranžmaja.

V primeru, da želimo v Indoneziji ostati dlje kot 30 dni,  se za informacije o vizi za Indonezijo lahko obrnemo na Ministrstvo za zunanje zadeve Republike Slovenije, Konzulat Republike Indonezije v  Ljubljani ali na Veleposlaništvo  Republike Indonezije na Dunaju.

V primeru, da niste slovenski državljan, se za informacije o vizi za Indonezijo obvezno obrnite na svoje Ministrstvo za zunanje zadeve oziroma na Veleposlaništvo  Republike Indonezije na Dunaju. Dodatne informacije glede potovanja v Indonezijo lahko dobimo na Konzulatu Republike Indonezije v  Ljubljani ali na Veleposlaništvu  Republike Indonezije na Dunaju.

Slike

Proceed Booking