059 072 001 turizem@az-sp.si

Falkensteiner Hotel Park Punat ****

0
Cena
od58€
Cena
od58€
Ime in priimek*
E-mail naslov*
Telefonska številka*
Datum odhoda*
Podrobnosti (št. odraslih in otrok, starost otrok, ostalo)*
Z oddajo povpraševanja se strinjate s tem, da vas kontaktiramo v zvezi s samim povpraševanjem.
Shrani med priljubljene

Adding item to wishlist requires an account

20
All Inclusive
Datumi: 26.10.-05.11.
Punat, Krk, Hrvaška
Šifra: AŽ2
Falkensteiner Hotel Park Punat ****

Falkensteiner Hotel Park Punat leži v centru mesta Punat na Krku. Obdan je s parkom, v katerem se skrivajo oljčni nasadi in kjer se širi prijeten vonj borovcev. Od morja ga loči le cesta, medtem ko je najbližja plaža od hotela oddaljena pribl. 200 m, prodnata pa pribl. 500 m.

Hotel verige Falkensteiner, vas od leta 2017 pozdravlja v novi preobleki. Arhitekta sta posebno pozornost namenila izbiri barv in materialov, tako da se boste tukaj zares sprostili. Pričakal vas bo velik bazen z velikim in manjši z majhnim toboganom. Sprostili pa se bodo tudi vaši najmlajši, za kar bo poskrbela skupina razigranih animatorjev, ki se bodo potrudili, da bodo trenutki tukaj posebni.

Med igranjem otrok v Falky-Landu, na igralih ali v bazenu, lahko vi poskrbite zase in si pod sončnikom privoščite počitniško branje. Zjutraj si privoščite poživljajočo telovadbo, večer pa si popestrite z malčki in zaplešite v minidiscu ali se sprostite ob živi glasbi in koktejlu. Atraktivno družinsko igrišče s kinom in prizoriščem za predstave bo idealno za skupno druženje. Ste že kdaj vsi skupaj igrali minigolf ali namizni tenis? Poskusite, zabavno bo.

Hotel je sestavljen iz glavne in stranske zgradbe ter vključuje udobne in popolnoma prenovljene sobe. Skupaj je na voljo 194 sob. Vse so urejene v prijetnih rumenih in modrih sredozemskih barvah, opremljene z LCD TV, večina z balkonom. Družinske sobe in apartmaji se hvalijo še z aparatom za kavo.

V njihovi kuhinji s posebno pozornostjo pripravijo vso hrano, ki je osnovana na dobrotah Mediterana. Saj veste, ljubezen gre skozi želodec in tako se izraža tudi zadovoljstvo. V sklopu storitve all inclusive so vam na voljo samopostrežni obroki in pijača ob obrokih ter na all inclusive baru.

Cena:
  • 58,00 EUR (dvoposteljna soba komfort),
  • 66,50 EUR (dvoposteljna soba superior),
  • 64,50 EUR (družinska soba komfort),
  • 73,00 EUR (družinska soba superior).

Cena vključuje:

  • namestitev v izbranem tipu sobe,
  • all inclusive.

Doplačila:

  • turistična taksa in enkratna prijava se plačata ob prijavi.

Popust:

  • brezplačno za 2 otroka do 12 let v družinski sobi.

Opombe:

  • prihodi vsak dan, bivanje minimalno 1 dan.