059 072 001 turizem@az-sp.si

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
Prosimo potrdite, da se strinjate s tem, da vas v skladu z našimi Pogoji poslovanja in Varstvom podatkov kontaktiramo glede vašega povpraševanja.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Dubaj – za male in velike pustolovce

0
Cena
od1,369€
Cena
od1,369€
Ime in priimek*
E-mail naslov*
Vaše povpraševanje*
* Prosimo potrdite, da se strinjate s tem, da vas v skladu z našimi Pogoji poslovanja in Varstvom podatkov kontaktiramo glede vašega povpraševanja.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Shrani med priljubljene

Adding item to wishlist requires an account

66
6 dni, let
Datumi: 23.4., 24.9., 1.11.
ZAE
Šifra: AŽ6
Program

1. dan:Ljubljana - Dubaj

Zbirališče potnikov predvidoma ob 12.30 uri na letališču JP Ljubljana. Prijava na polet v Dubaj. Po pristanku prevoz do hotela, nastanitev in nočitev.

2. dan:Dubaj - mesto prestiža, zabave in visokih zgradb

Zajtrk in spoznavanje mesta, ki se vzporedno z obalo razteza na več kot 70 kilometrih dolžine in nekaj zanimivih umetnih otokih. Večji del novega dela Dubaja zaznamuje moderna arhitektura, kjer stavbe med seboj tekmujejo v višini, zanimivih oblikah in fasadah. Najprej se bomo podali do Marine. Postanek in osvežitev na eni izmed teras znamenite Marine Walk. Nadaljevali bomo mimo najelitnejših hotelov do otoka Palm Jumeirah. Umetni  otok v obliki palme je poseljen z vilami, stanovanjskimi zgradbami in prestižnimi hoteli. Z razgledne točke bo krasen pogled na Atlantis. Spoznali bomo prestižno področje Jumeirah, se ustavili na znameniti plaži ob še danes ikonskemu hotelu Burj Al Arab. Ob najdaljši cesti Sheika Zayeda, ki vodi skozi mesto, so nanizani arhitekturni dosežki zadnjih desetletij. Kratek foto stop za sloviti Frame in ob Muzeju prihodnosti.  Skupno spoznavanje modernega dela mesta bomo zaključili pri enem največjih nakupovalnih središč na svetu. V sklopu Dubaj malla je tudi najvišja zgradba na svetu Burj Khalifa, kamor se bomo povzpeli do 124 in 125 nadstropja. Popoldan lahko preživite v nakupovalnem središču, obiščete akvarij ali spijete kavo ob velikem drsališču. Nikakor ne bomo zamudili ogleda velikih fontan, ki ob večernem času zažarijo v barvah in kjer voda slikovito ubira ritme spremljajoče glasbe.

Vrnitev v hotel.

3. dan:Morje in puščava - neustavljiva kombinacija

Zajtrk. Dopoldan bomo preživeli na eni izmed čudovitih plaž ( Kajt ali La Mer), kjer bomo spustili igrivega duha iz stekleničke. Le kdaj ste nazadnje ustvarili mojstrovino iz peska? Kopanje in morske radosti. Potem pa kar iz plaže hop v terenska vozila, ki nas bodo popeljala na pravo adrenalinsko pustolovščino. Zapeljali se bomo med zlato rdečimi sipinami, si nadeli beduinske rutke in neskončno uživali. Preden nam bodo v beduinskem kampu pripravijo večerjo, se boste preizkusili v deskanju po sipinah in ježi kamel,« ta veliki« pa se boste prepustili meditaciji med oblaki vodne pipe. Ob dobri hrani in pijači boste uživali v nepozabnem sončnem zahodu, ki ga obarvajo tudi ritmi beduinske glasbe in čutni gibi plesalke, ki se ji boste lahko pridružili. Večerni povratek v Dubaj.

4. dan:Dubaj - tematski park garden glow in park dinozavrov

Zajtrk in zajemimo sapo. Dopoldne prosto za poležavanje ob hotelskem bazenu. Počitek se bo še kako prilegel. Morda se boste odločili za individualni obisk čudežnih vrtov in vrta metuljev (Miracle gardens), kjer vas bodo navdušile kreacije iz cvetlic, in ja resnično se boste počutili kot Alica v čudežni deželi. Morda vas bo zamikal kakšen od velikih nakupovalnih centrov ali raziskovanje starejšega in bolj tradicionalnega dela mesta (doplačila).

Pozno popoldan  se bomo odpravili v tematski park Garden Glow, ki je posebej zanimiv zvečer. Občudovali boste bleščeče skulpture, kot je replika Burj Khalifa in  bogato okrašene, nenavadne cvetlične in živalske kreacije iz ročno narejenih barvnih luči. Tudi park dinozavrov vas ne bo pustil ravnodušnih, zabavali se boste ob optičnih iluzijah, 3D instalacijah in različnih predstavah. Vrnitev v hotel ali po želji in ob doplačilu »Dhow cruise«, kjer boste na leseni ladji doživeli večerni utrip starega dela mesta. Križarjenje po Creeku in odlična večerja je res nekaj posebnega.

5. dan:Dogodivščine v vodnem parku Aquaventure in akvariju

Dan za sprostitev, zabavo, in nore dogodivščine v vodnem parku Aquaventure, ki se nahaja v sklopu hotela Atlantis, na umetnem otoku Palm Jumeirah. Kopanje, spuščanje po toboganih in uživanje na številnih atrakcijah. Zanimiv bo tudi ogled akvarija Lost Chambers, kjer živi več kot 65.000 različnih morskih živali, vseh oblik, barv in velikosti. Igre brez meja bodo gotovo ostale del najlepših spominov dubajskih pustolovščin.

Vrnitev v hotel. Nočitev.

6. dan:Dubaj - Ljubljana

Zgodaj zjutraj prevoz na letališče. Prijava na polet letala proti Ljubljani, kamor boste prispeli zgodaj popoldne.

Cena:

 • 1369 EUR.

Cena vključuje:

 • direkten polet s Flydubai z Ljubljane,
 • vključen en kos ročne in oddane prtljage do 20 kg,
 • obrok na letalu,
 • letališke in varnostne pristojbine,
 • avtobusne prevoze po programu ob prihodu in vrnitvi v hotel,
 • 5x nočitev z zajtrkom v hotelu  4* ( superior soba z možnostjo 1 dodatnega ležišča)  (Avani Ibn Battuta ali podoben),
 • v ceni  celodnevni ogled modernega Dubaja, z vzponom na Burj Kalifo, obiskom Dubaj malla in pojočimi fontanami,
 • Jeep Safari z beduinsko večerjo, jahanjem kamel in deskanjem,
 • Vožnja v park Garden Glow in park dinozavrov z vstopnino,
 • Vožnja do vodnega parka Aquaventure z vstopnino v vodni park in akvarij Lost Chambers,
 • spremstvo slovenskega vodnika,
 • organizacijo potovanja,
 • BREZPLAČNO: prevoz na plažo La Mer ali Kajt.

Doplačila:

MOŽNA  DOPLAČILA ob prijavi:

 • enoposteljna soba: 340 EUR,
 • Legoland: 85 EUR / do 3 let brezplačno,
 • Miracle&Butterfly garden 41 EUR odrasli in 38 EUR otroci do 12,99 let, do 3 let brezplačno,
 • križarjenje z večerjo – Dhow Cruise Creek 49 EUR – odrasli in 39 otroci.

DOPLAČILA NA POTI:

 • napitnine 30 EUR po osebi (tudi otroci nad 2 leti starosti).

Opombe:

Odhodi:
 • 23.4.2023,
 • 24.9.2023,
 • 1.11.2023.
Slike

Proceed Booking