059 072 001 turizem@az-sp.si

Dubai in Združeni Arabski Emirati

0
Cena
od1,065€
Cena
od1,065€
Ime in priimek*
E-mail naslov*
Telefonska številka*
Datum odhoda*
Podrobnosti (št. odraslih in otrok, starost otrok, ostalo)*
Z oddajo povpraševanja se strinjate s tem, da vas kontaktiramo v zvezi s samim povpraševanjem.
Shrani med priljubljene

Adding item to wishlist requires an account

98
10 dni, let + križarjenje
Datumi: 15.02.2019
ZAE, Oman
Šifra: AŽ22
Program

1. dan:Ljubljana - Dubaj

Odhod iz Ljubljane v zgodnjih popoldanskih urah. Prihod na letališče Marco Polo v Benetkah ter prijava na let. Odhod letala ob 19:00 ter nočni let proti Dubaju s prestopom (kratko čakanje) v Istanbulu. Nočni let.

2. dan:Dubaj, ZAE

Prihod v Dubaj okoli 07:00 ure zjutraj. Sledi izlet po Dubaju in vkrcanje na ladjo Pullmantur Horizon, kje vas bodo čakale vaše udobne kabine. Ladja bo v Dubaju cel dan. Dan lahko izkoristite za počitek ali samostojni ogled Dubaja.

3. dan:Dubaj, ZAE

Zajtrk na ladji ter opcijski izlet v puščavo z jeepi 4×4 ter spoznavanje Beduinskega načina življenja. Lahko se odpravite tudi na samostojno raziskovanje Dubaja. Ladja izpluje ob 22:00 uri proti Omanu. Pester večerni program na ladji

4. dan:Khasab, Oman

Prihod v Khasab, Oman v jutranjih urah. Opcijski izlet s tradicionalno ladjico in opazovanje delfinov ter obisk tradicionalne tržnice (Souq) ali samostojno raziskovanje mesta. Ob 15:00 uri odplujemo proti glavnemu mestu Omana, Muscatu. Pester večerni program na ladji.

5. dan:Muscat, Oman

Prihod v Muscat, Oman v jutranjih urah. Opcijski izlet in ogled čudovite Mošeje, Operne hiše ter vladne palače. Za konec bomo obiskali še barvito tržnico z mnogo zanimivimi spominki (Souq). Lahko se odpravite tudi na samostojno raziskovanje mesta. Ob 19:00 uri odplujemo proti enemu izmed sedmih arabskih Emiratov, Fujairah. Pester večerni program na ladji.

6. dan:Fujairah, ZAE

Prihod v Fujairah ob 09:00 uri zjutraj ter opcij izlet po Fujairah. Lahko se odpravite tudi na samostojno raziskovanje mesta.
Ob 19:00 uri odplujemo proti bleščečemu Abu Dhabiju, čaka pa nas še sproščujoč dan na morju. Pester večerni program na ladji.

7. dan:dan na morju

Dan, ki mu lahko rečemo prave počitnice. Dan za počitek, sončenje, spoznavanje sopotnikov iz celega sveta in seveda za uživanje v all inclusive paketu pijač ; )

8. dan:Abu Dhabi

Prihod v bleščeči Abu Dhabi ob 07:30 uri zjutraj. Priporočamo voden ogled te neverjetne metropole. Ogledali si bomo največjo mošejo na svetu, hotel s 7* Emirates Palace, Marino, Heritage village in center mesta. Vredno ogleda! Lahko se odpravite tudi na samostojno raziskovanje centra mesta. Naša ladja odpluje ob 22:00 nazaj proti Dubaju.

9. dan:Dubaj

Prihod v Dubai ob 09:00 uri zjutraj in izkrcanje z ladje. V Dubaju imamo časa še cel dan. Let proti Benetkam je v nočnih urah.
Lahko se nam pridružite na nakupovalnem izletu po Dubaju. Izlet se bo zaključil na letališču. Obiskali bomo Mall of the Emirates, kjer se nahaja svetovno znano smučišče, največji in najmodernejši Dubai mall, v kateri se nahaja največji akvarij na svetu ter celo slap! Povzpeli se bomo tudi na najvišji stolp na svetu, Burj Khalifa.
Obiskali bomo Souk Medinat, ki je zgrajen kot pravi stari souk z mnogo čudovitimi starinami, oblekami ter spominki. Dubaj bomo občudovali tudi v soji luči.
Prihod na letališče okol 23:00 ure.

10. dan:Dubaj - Ljubljana

Odhod letala iz Dubaja ob 02:40 uri zjutraj ter polet proti Benetkam preko Istanbula. Prihod v Benetke ob 09:25 uri zjutraj ter vožnja proti Ljubljani. Prihod v Ljubljano v zgodnjih dopoldanskih urah.

Cena na osebo:

kategorija cena cena za
3. in 4. osebo
cena za otroke
Notranja kabina 1065 EUR
Notranja družinska kabina 1099 EUR 999 EUR 949 EUR
Družinska kabina z oknom 1149 EUR 1049 EUR 999 EUR
Kabina z oknom (Okno) 1129 EUR 1029 EUR 979 EUR
Kabina z balkonom (Balkon) 1250 EUR 1050 EUR 850 EUR

Cena vključuje:

 • prevoz iz Ljubljane do Benetk,
 • povratni let v ekonomskem razredu Benetke – Istanbul – Dubaj,
 • prevoz do ladje ter gratis izlet po Dubaju,
 • križarjenje v izbrani kabini,
 • all inclusive paket pijač,
 • dopolnjen polni penzion na ladji,
 • prevoz do letališča,
 • pristaniške in letališke pristojbine,
 • slovensko vodenje* in organizacija potovanja.

*slovensko vodenje bo zagotovljeno ob prijavi vsaj 20 potnikov.

Doplačila:

 • obvezno doplačilo so napitnine za ladijsko osebje. Plačljive so ob rezervaciji ter znašajo 77 EUR na osebo.
  Otroci do 2 leta starosti leta napitnin ne plačajo.
 • možna doplačila: fakultativni izleti (cene izletov bodo objavljene v kratkem).