059 072 001 turizem@az-sp.si

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
Prosimo potrdite, da se strinjate s tem, da vas v skladu z našimi Pogoji poslovanja in Varstvom podatkov kontaktiramo glede vašega povpraševanja.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Cvetoča Nizozemska

0
Cena
od499€
Cena
od499€
Ime in priimek*
E-mail naslov*
Vaše povpraševanje*
* Prosimo potrdite, da se strinjate s tem, da vas v skladu z našimi Pogoji poslovanja in Varstvom podatkov kontaktiramo glede vašega povpraševanja.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Shrani med priljubljene

Adding item to wishlist requires an account

109
5 dni, bus/let
Datumi: 20.4., 2.5.
Nizozemska
Šifra: AZ5
Program

1. dan:Ljubljana - Nizozemska

Odhod iz Ljubljane v poznih popoldanskih urah in nočna vožnja proti Nizozemski.

2. dan:Severna Holandija: Zaanse Schans - Volendam

Po prihodu na Nizozemsko bomo najprej obiskali dve tipični holandski vasici: prva, Zaanse Schans je znana po dveh nizozemskih simbolih: mlinih na veter in stari domači obrti kot sta coklarstvo in sirarstvo. Obiskali bomo coklarno in sirarno, po želji pokukali še v enega od mlinov, nato pa obiskali simpatično ribiško vasico Volendam. Opazovali bomo tipično nizozemsko pokrajino s pašniki, nasadi in večno borbo kmetovalcev za urejene rodovitne površine. Popoldan sledi nastanitev v hotelu in prosti čas za večerjo. Prenočevanje. 

3. dan:Amsterdam

Po zajtrku si bomo z javnim transportom ogledali glavne mestne znamenitosti Amsterdama: glavni trg Dam s Kraljevo palačo, četrt Jordaan, ki je znana po urejenih hišicah, dobrih barih in trgovinicah. V nadaljevanju se bomo ustavili pred hišo Ane Frank, blizu katere stoji tudi t.i. Zahodna cerkev, kjer je med drugim pokopan Rembrandt. Ogledali si bomo tudi cvetlično tržnico Bloemenmarkt, ter Rembrandtov trg, kjer stoji kip tega umetnika in bronasta postavitev njegove umetnine Nočna Staža. Obiskali bomo brusilnico diamantov, se sprehodili skozi njihove razstavne prostore ter si ogledali demonstracijo obdelave, nato pa se po želji zapeljali z ladjico po mestnih kanalih (doplačilo). Popoldne prosto za sprehode in nakupe spominkov. Po želji se lahko sprehodite po glavni nakupovalni ulici – Kalvenstraat, ali pa se odpravite na Muzejski trg in v lastni organizaciji obiščete muzeja Rijksmuseum ali Van Gogh, ali pa se podate v svetovno znano pivovarno Heineken, kjer boste na izredno zabaven in interaktiven način spoznali skrivnost njihovega uspeha. Pozno popoldan zbor potnikov in povratek z javnim transportom v hotel. Prenočevanje. 

*Nekateri muzeji so zelo zasedeni in vstop brez predhodne rezervacije ni mogoč. 

4. dan:južna Holandija: Keukenhof - Delft - Den Haag - Scheveningen

Po zajtrku vožnja med cvetličnimi polji do središča pridelave cvetja v Holandiji, kjer si bomo pri kraju Lisse ogledali čudovito cvetlično razstavo v Keukenhofu (doplačilo). Nizozemci tukaj vsako leto pripravijo dvomesečno razstavo cvetja, ki skupaj s cvetličnimi polji v okolici resnično upravičuje vzdevek dežele »cvetoča Holandija«. Po ogledu bomo z vožnjo nadaljevali do Delfta, kjer nam bodo prikazali postopek izdelave keramičnih izdelkov. Ob dogovorjeni uri vožnja do Den Haaga, glavnega mesta južne Holandije in upravnega središča celotne Nizozemske, kjer ima sedež vlada, kraljeva družina in v Palači miru tudi mednarodno sodišče. Sprehod po mestnem središču ter zunanji ogled sedeža vlade – Binnenhof in kraljeve palače. Z ogledi bomo zaključili v Scheveningenu, priljubljenem letovišču, kjer bo prosti čas za sprehod po dolgi peščeni plaži. Povratek v hotel in prenočevanje. 

5. dan:Rotterdam/Amsterdam - Slovenija

Po zajtrku prevoz na letališče, od koder bomo poleteli v smeri Slovenije. 

Cena:

 • 499 EUR.

Cena vključuje:

 • avtobusni prevozi po programu,
 • stroški dveh voznikov,
 • cestnine in parkirnine,
 • letalski prevoz Rotterdam/Amsterdam-Ljubljana/bližnje letališče ali obratno,
 • letališke in varnostne pristojbine,
 • 1 kos oddane prtljage do 15 kg in 1 kos ročne prtljage do 8 kg,
 • 3x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi v hotelu 3/4*,
 • zunanje oglede po programu (brez vstopnin),
 • slovensko spremstvo ter organizacija potovanja,
 • DDV.

Doplačila:

Ob prijavi:

 • doplačilo za manjšo skupino 25-35 oseb 90 EUR/osebo,
 • doplačilo za manjšo skupino 35-45 oseb 50 EUR/osebo,
 • enoposteljna soba 150 EUR/osebo,
 • vožnja z ladjico po kanalih Amsterdama 15 EUR/osebo,
 • vstopnina v Keukenhof 20 EUR/osebo.

Na potovanju:

 • turistična pristojbina pribl. 3 EUR/osebo/dan,
 • javni prevozi v Amsterdamu pribl. 6-8 EUR/osebo/smer (za del ogledov uporabljamo javni transport),
 • informativne cene vstopnin v muzeje v Amsterdamu od 16 – 25 EUR za posamezni muzej (Rijksmuseum: odrasli 23 €, otroci do 18 let brezplačno, Heineken Experience od 21 € naprej, Muzej voščenih lutk od 20 € do 25 €, Muzej Van Gogh od 20 € odrasli in otroci brezplačno do 18 leta),
 • ostalo, kar ni navedeno v postavki cena vključuje.

Popust:

otrok od 2 – 12 let v sobi z dvema odraslima osebama na dodatnem ležišču 10 %.

Opombe:

V primeru, da se ne prijavi zadostno število, obstaja možnost izvedbe potovanja na rednih linijah na eno izmed bližnjih letališč. Vsebinsko program ostaja nespremenjen. V tem primeru bo potrebno doplačilo oz. doplačilo razlike plačila za povratni prevoz do letališča. Program lahko poteka tudi v obratnem zaporedju. 

Ob prijavi je potrebno navesti TOČNO IME IN PRIIMEK, tako kot sta napisana v potovalnem dokumentu, s katerim boste potovali (veljavna osebna izkaznica ali potni list). Posamezni prevozniki zahtevajo tudi številko, veljavnost in vrsto osebnega dokumenta, s katerim boste potovali ter vaše rojstne podatke. Kakršnakoli naknadna sprememba navedenih podatkov, potrebnih za potovanje, ima za posledico dodatne stroške ali celo nakup nove vozovnice.

Pri večini muzejev je možno kupiti vstopnice samo preko spleta s predhodno določitvijo ure obiska

Slike

Proceed Booking