059 072 001 turizem@az-sp.si

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
Prosimo potrdite, da se strinjate s tem, da vas v skladu z našimi Pogoji poslovanja in Varstvom podatkov kontaktiramo glede vašega povpraševanja.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Barcelona Express

0
Cena
od596€
Cena
od596€
Ime in priimek*
E-mail naslov*
Vaše povpraševanje*
* Prosimo potrdite, da se strinjate s tem, da vas v skladu z našimi Pogoji poslovanja in Varstvom podatkov kontaktiramo glede vašega povpraševanja.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Shrani med priljubljene

Adding item to wishlist requires an account

205
3 dni, let
Datumi: 13.10.
Španija
Šifra: AŽ13
Program

1. dan:Gornja Radgona - Benetke - Barcelona (Sagrada Familija, Rambla, La Boqueria, Barrio Gotico, Kolombov spomenik)

Ob dogovorjeni uri transfer na letališče in po opravljenih formalnostih polet proti Barceloni. Po pristanku krajši krožni ogled mesta, med katerim si bomo od zunaj ogledali veličastno cerkev Sagrada Familijo, ki je zaščitni znak Barcelone. Sledi vožnja do hotela, kjer bomo oddali prtljago, nato pa bomo preostali čas dneva namenili odkrivanju znamenitosti mesta kar peš. Odpravili se bomo do srca Barcelone – Ramble, ki je eno najbolj znanih sprehajališč na svetu in povezuje Katalonski trg s pristaniščem. Na sami ulici bomo srečevali prodajalce in umetnike, ki upodabljajo razne like, pa tudi cvetličarke. Obiskali bomo tržnico La Boqueria, kjer lahko poskusimo katero izmed lokalnih specialitet ali pa le katerega izmed eksotičnih sadežev. Od tu nas čaka še nekaj korakov do gotske četrti Barrio Gotica, s katedralo Le Leu.

Na koncu bomo prispeli do Kolumbovega spomenika in marine. Po želji prosto na Rambli ali pa za doplačilo obisk akvarija. Povratek v hotel in nočitev oz. za doplačilo Flamenco show.

2. dan:Barcelona (La Pedrere, Casa Batllo, Park Guell, Tibidabo, Camp Nou, Španski trg, Montjuic, fontane)

Po zajtrku se bomo z avtobusom podali na raziskovanje širše okolice središča Barcelone. Zapeljali se bomo mimo dveh Gaudijevih stvaritevLa Pedrere in Casa Batllo do Gaudijevega parka Guell, ki se nahaja na seznamu svetovne dediščine Unesca in navdušuje s številnimi mozaiki, ki so sestavljeni iz posameznih delcev razbite keramike. Samostojen sprehod po parku, nato pa vzpon na Tibidabo, kjer stoji katedrala in od koder je čudovit razgled.  Od tu nas čaka krajša vožnja do stadiona nogometnega kluba Barcelone – Camp Nou, ki si ga lahko za doplačilo ogledamo ali pa si privošči prosti čas po svoje. Ob dogovorjeni uri bomo nadaljevali do Španskega trga, nato pa si ogledali prizorišča olimpijskih iger iz leta 1992 – Montjuic. Zvečer pa še ogled magičnih fontan (v kolikor bodo delovale) na Španskem trgu, ki jih je Buigas načrtoval že leta 1929 za Svetovno razstavo. Prepustili se bomo čarobnim trenutkom igre barv, luči, vode in glasbe. Po ogledu povratek v hotel in nočitev.  

3. dan:Barcelona - Benetke - Gornja Radgona

Po zajtrku prosto oziroma v primeru pozno popoldanskega povratka, za doplačilo za nekaj urni izlet na katalonsko sveto goro Montserrat, kjer bomo obiskali benediktinski samostan, kjer hranijo kipec črne Marije in predstavlja simbol Katalonije. Lahko pa se odločite tudi za panoramski razgled na mesto z žičnico, ki povezuje park Montjuic z gradom Castel del Montjuic ter tudi obisk Španske vasi na Montjuicu. Ob dogovorjeni uri transfer na letališče in po opravljenih formalnostih polet proti domu. Po pristanku organiziran transfer v Sp. Ščavnico.

Cena:

 • 596 EUR – FIRST MINUT do 31.5.
 • 646 EUR – REDNA CENA do zapolnitve protih mest.

Cena vključuje:

Doplačila:

 • enoposteljna soba: 120 EUR,
 • prevoz na letališče: Goopti,
 • predstava flamenka s pijačo: 48 EUR,
 • obisk parka Guell: 11 EUR,
 • ogled akvarija v Barceloni: 26 EUR,
 • FC Barcelona brez audio guide: 32 EUR,
 • FC Barcelona z audio guide: 39 EUR,
 • Španska vas (vstopnina): 14 EUR,
 • žičnica povratno: 16 EUR,
 • izlet na Montserrat (min. 15 potnikov): 55 EUR,
 • metro karta: ena vožnja 2,40 EUR; 10 voženj 1 zona: 11,35 EUR,
 • turistična taksa v hotelu na dan: 3 – 5 EUR,
 • riziko odpovedi (bolezen, smrt, elementarna nesreča): 4,10% od vrednosti aranžmaja,
 • riziko odpovedi razširjen za druge vzroke odpovedi: na vprašanje,
 • dodatno zdravstveno zavarovanje CORIS (min. 7 oseb, kritje 25.000 EUR): 6,30 EUR.

Popusti:

 • triposteljna soba: 20 EUR.
Slike

Proceed Booking