059 072 001 turizem@az-sp.si

Otvoritev MAKADI THE SPA

Otvoritev MAKADI THE SPA

Z veseljem vam sporočamo, da je vrata odprl nov SPA CENTER v hotelu Makadi Spa. Na več kot 9.000 m2 nudi THE SPA številne možnosti sprostitve in počitka, bazene, lepotilni center ter ekskluzivno ponudbo masaž.

Ekskluzivni tretmaji v osupljivem okolju

Vsi gostje hotelov RED SEA HOTELS v Makadi Bayu se lahko prepustijo sprostitvi telesa in duha v novo odprtem razkošnem raju za dobro počutje. Na več kot 9.000 m² goste pričakuje ponudba vrhunskih wellness in lepotnih tretmajev.

Edinstvena doživetja v spa in sodobni bazeni

Ob osmih tematskih bazenih ponuja THE SPA tudi različne mednarodne masažne terapije. Ob tem je na voljo lasten predel za Thai Chi ter savne, parne kopeli in prostori za sprostitev.

Poseben čar nudi bazen z vodo, podobno kot iz Mrtvega morja, ki je zelo bogata s solmi natrijevega, magnezijevega in kalijevega klorida. Kombinacija mineralov je zelo podobna sestavi v človeškem telesu, kar olajša absorpcijo skozi kožo.

Ob tem bazenu se nahaja 650 m² velik indijski bazen z različnimi conami, ki stimulirajo in sproščajo vse dele telesa.

K osvežitvi po obisku savne vabijo hladilni bazeni.

Pacifiški bazen nudi celostne vodne terapije.

Watsu bazen omogoča pasivno hidroterapijo v plitvi, termoneutralno topli vodi.

Bazeni za sprostitev so opremljeni s številnimi vodnimi šobami in omogočajo podvodno masažo.

Popoln odklop in sprostitev ob osupljivem pogledu na Rdeče morje, nudi infinity bazen.

Dodatno je moč v spa predelu najti solno jamo, kjer so stene in strop prekrite s soljo iz oaze Siwa. Gre za sol, ki je po vsem svetu znana po svoji čistosti ter finosti in je tako popolnoma primerna za cono sprostitve.

Sijoča lepota od zunaj in znotraj

V spa predelu se nahaja tudi lepotni center, ki ponuja številne kozmetične tretmaje, frizerski salon in široko paleto mednarodnih kozmetičnih izdelkov znanih blagovnih znamk

Vse ponudbe je možno rezervirati in plačati na kraju samem.

Proceed Booking